az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Kayıt defteri biliyor musunuz?

Reply

Konu Araçları
Old 8 Ekim 2007, 07:11
Üye Grubu

Default Kayıt defteri biliyor musunuz?

Merhaba Dostlarım,

Benim cevapsız Yazı ile ilgili olarak, Windows işletim sistemi Forum Sadece söyledim oldum kalıcı Sistemi giriş kayıtları ile ilgili olarak:

"Hata silme Anahtar
"ControlSet002 silinemiyor: hata anahtarı silme."

O Olay Görüntüleyicisi Logs in kırpma tutar ve sanki ben bir bilgisayarda bir yönlendirici bir bilgisayara bağlı, programlama ve iki takım ve bu yüzden elde tutmak olabilir görünür bir öğe için kayıt bir arama yaptı Sistem günlüğünde bir hata mesajı benim ağ üzerinde aynı ada sahip bir bilgisayar var diyor (bir yönlendirici, bir bilgisayarın bir ağ).

Ben kayıt defteri ne olacağını görmek için bu ControlSet002 silerek denedim, ama bana izin vermez.

Herhangi bir fikir nasıl bu eBeast da aynı adı taşıyan başka bir bilgisayara sahip düşünmeyi bırakıp alabilirim?
Old 8 Ekim 2007, 14:21
Moderatör Grubu

Default Kayıt defteri biliyor musunuz?

Bu çalışan deneyin.

Bunu birçok kez ve güvenle her şeyi silindi kullandığınız bulundu.

Her zaman olduğu gibi, kayıt defterinde bir şey silmeden önce yedekleme. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından