![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хлопці, Що стосується відповіді на мій пост в форумі ОС Windows, що стосуються стійких Системний журнал записів я тільки що сказав: "Не можу видалити Ключові "Не вдається видалити ControlSet002: Помилка при видаленні ключа". Я зробив пошук в реєстрі для елемента, який тримає що з'являється в журнали програми перегляду подій і це виглядає як ніби в мене є два набори програм на одному комп'ютері для одного маршрутизатора, підключеного до одного комп'ютера, і це може бути, саме тому я продовжую отримувати Повідомлення про помилку в системному журналі каже, що в мене є комп'ютер з таким же ім'ям в мережі (мережа з одного комп'ютера на одному маршрутизаторі). Так що я намагалася виключити цю ControlSet002 з реєстру, щоб подивитися, що сталося, але вона не пускала. Будь-які ідеї, як я можу отримати цю eBeast перестати думати, вона має інший комп'ютер з таким же ім'ям? |
|
| |||
| |||
| Спробуйте запустити це. Я використовував його багато разів і благополучно видалити всі знайдено. Як завжди, резервне копіювання перед видаленням даних у реєстрі. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є реєстру усунути все хороше? | lobbslobb | General Software чат | 1 | 29 березня 2009 14:34 |
| Редактор реєстру. Backup Needed. Змінено шрифти в реєстрі | pete21 | Операційні системи Windows | 7 | 15 березня 2009 13:32 |
| Знятий реєстру | Чорлтон | Операційні системи Windows | 16 | 18 травня 2008 10:02 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | General Software чат | 12 | 31 березня 2008 12:44 |
| XP Registry | DrWatson | General Software чат | 7 | 4 квітня 2007 11:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |