менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Know Your реєстру?

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 жовтня 2007, 07:11
Член групи

Default Know Your реєстру?

Привіт Хлопці,

Що стосується відповіді на мій пост в форумі ОС Windows, що стосуються стійких Системний журнал записів я тільки що сказав:

"Не можу видалити Ключові
"Не вдається видалити ControlSet002: Помилка при видаленні ключа".

Я зробив пошук в реєстрі для елемента, який тримає що з'являється в журнали програми перегляду подій і це виглядає як ніби в мене є два набори програм на одному комп'ютері для одного маршрутизатора, підключеного до одного комп'ютера, і це може бути, саме тому я продовжую отримувати Повідомлення про помилку в системному журналі каже, що в мене є комп'ютер з таким же ім'ям в мережі (мережа з одного комп'ютера на одному маршрутизаторі).

Так що я намагалася виключити цю ControlSet002 з реєстру, щоб подивитися, що сталося, але вона не пускала.

Будь-які ідеї, як я можу отримати цю eBeast перестати думати, вона має інший комп'ютер з таким же ім'ям?
Old 8 жовтня 2007, 14:21
Модератор групи

Default Know Your реєстру?

Спробуйте запустити це.

Я використовував його багато разів і благополучно видалити всі знайдено.

Як завжди, резервне копіювання перед видаленням даних у реєстрі. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Є реєстру усунути все хороше? lobbslobb General Software чат 1 29 березня 2009 14:34
Редактор реєстру. Backup Needed. Змінено шрифти в реєстрі pete21 Операційні системи Windows 7 15 березня 2009 13:32
Знятий реєстру Чорлтон Операційні системи Windows 16 18 травня 2008 10:02
Registry Cleaner? Mooseknuckle General Software чат 12 31 березня 2008 12:44
XP Registry DrWatson General Software чат 7 4 квітня 2007 11:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.