![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Модификации Надявам се това е правилният форум да попитам този въпрос. Ако не, моля да я преместите, където трябва да отида. Аз имам Dell Inspiron 2200. Под "Power Options свойства" Какво би ви препоръчваме, че съм си настройка за следните елементи? Завийте на монитора - Pugged В / Провеждане на батерии Изключване на твърди дискове - Pugged В / Провеждане на батерии Система за готовност - Pugged В / Провеждане на батерии Система hibernates - Pugged В / Провеждане на батерии |
|
| |||
| |||
| WOW 18 виждания и знам може да се отговори на въпроса ми. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Става въпрос за един странен въпрос.
| |||
| |||
| Цитат:
Ако там няма да навреди на вас или Лаптоп батерията не трябва да всеки, просто искам да си настройка е най никога? В Dell Имам изброени в първия пост е дефектна батерия плъгин пристанища, че за да ми познания никога не е било напомнено от Dell. Знам, че от 5 души с този модел, както и всички те имат един и същ проблем. Трябва да го въртя, за да я за работа, и тогава, когато преместите лаптоп, много пъти го unseats и вие сте на батерия само понякога без дори да забележи батерията снимка в тава. След това в кратък период от време, в което се казва в съобщение след съобщение, и след това го hibernates скоро след това, ако не мърдам от приставката и си го седнал правилно отново. По-долу е на съобщението: ! Ниска Батерия "Вие трябва да промените вашата батерия или преминаване към контакта мощност незабавно, за да пази от загуба на работата си. " PS Аз забелязах, че това съобщение идва от много по-малко време, след което настройките са определени на, а напоследък той е дори по-често, отколкото някога е излезе преди. Искаш да кажеш на батерията е лошо? Благодаря предварително за всеки отговор. |
|
| |||
| |||
| Настройките са там по същество да се запази батерията мощност. Например имам моя настроено на по-ниска яркост на екрана и се обърнат нещата, когато не е дейност, за няколко минути, когато на пътя това съхранява батерията. Когато се включи в никога не си се изключва нищо, както не искам да трябва да чакаме да се събуди на компютъра, когато се върна към него. Можете също така да настроите лаптоп на власт след няма активност и питам за парола за събудиш от съображения за сигурност. Но както казах, всичко е лично предпочитание не е тя. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря ви за отговора. Може ли да кажете какво сте всичките ви настройка за по-долу? Завийте на монитора - Pugged В / Провеждане на батерии Изключване на твърди дискове - Pugged В / Провеждане на батерии Система за готовност - Pugged В / Провеждане на батерии Система hibernates - Pugged В / Провеждане на батерии |
|
| |||
| |||
| Аз не ги опции, мината е настроен да. Включени: Завийте на дисплея - 20 мин. Sleep - 1 час Unplugged: Завийте на дисплея - 5 мин. Sleep - 15 мин. |
|
| |||
| |||
| Какви са признаците на батерията става лошо? |
|
| |||
| |||
| Ако тя няма да се проведе такса. Например: Ако не се получи много използват почти пълна такса. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Има ли инструкции в сайта за това как да инсталирате батерията на вашия лаптоп? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп затваря с батерията на | muzna | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 27 Юни 2009 11:34 |
| Лаптоп на батерията не се разпознава. | SlapnutSkits | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 29-ти септември 2008 05:36 |
| Мисля, че ми лаптоп батерията е прецакана | HistoryGirl | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 4 Март 2008 13:51 |
| Лаптоп батерия Деактивиране | vk3fcll | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 21 Jan 2008 07:00 |
| Лаптоп батерия | mrdaveyk | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 25 ноември 2007 16:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |