![]() |
|
| |||
| |||
| Mods ελπίζω αυτό είναι το κατάλληλο φόρουμ για να ζητήσει από αυτό το ερώτημα. Αν δεν προχωρήσουμε παρακαλώ να πάει εκεί που πρέπει. Έχω ένα Dell Inspiron 2200. Σύμφωνα με την "εξουσία επιλογές ιδιότητες" τι θα σας συστήσει ότι έχω τη ρύθμιση για τα ακόλουθα θέματα; Ενεργοποιήστε την παρακολούθηση των - Pugged στο / από μπαταρίες Απενεργοποίηση σκληρών δίσκων - Pugged στο / από μπαταρίες Σύστημα αναμονής - Pugged στο / από μπαταρίες Σύστημα hibernates - Pugged στο / από μπαταρίες |
|
| |||
| |||
| WOW 18 εμφανίσεις και να γνωρίζει κανείς μπορεί να απαντήσει στην ερώτησή μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι μια περίεργη ερώτηση.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν δεν θα υπήρχε βλάβη σε εσάς ή Laptop μπαταρία δεν θα πρέπει ο καθένας τους, θέλουν μόνο τη ρύθμιση, για να μην είναι; Η Dell που αναφέρονται στην πρώτη θέση έχει ελαττωματική μπαταρία plugin λιμένες, ότι εξ όσων γνωρίζω δεν έχει ποτέ ανακληθεί από την Dell. Γνωρίζω 5 άτομα με αυτό το μοντέλο, και όλοι έχουν τα ίδια προβλήματα. Θα πρέπει να κουνάω αυτό να μπορεί να λειτουργήσει και, στη συνέχεια, όταν μετακινήσετε το φορητό υπολογιστή, πολλές φορές unseats και σας για την μπαταρία μόνο, διαπιστώνουν την μερικές φορές ακόμα και χωρίς την μπαταρία pic στο δίσκο. Στη συνέχεια, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε ένα μήνυμα που λέει το εξής μήνυμα και, στη συνέχεια, hibernates λίγο αργότερα, αν δεν σας κουνάω το plugin και να το κάθονται σωστά και πάλι. Ακολουθεί το μήνυμα: ! Low Battery "Θα πρέπει να αλλάξετε την μπαταρία ή να στραφούν σε ισχύ εξόδου αμέσως να κρατήσει από την απώλεια της εργασίας σας. " PS Έχω παρατηρήσει ότι αυτό το μήνυμα έρχεται σε πολύ λιγότερο χρόνο, στη συνέχεια οι ρυθμίσεις που κατά, και τελευταία αυτή έρχεται ακόμα πιο συχνά από ό, τι έχει έρθει μέχρι πριν. Θα σημαίνει ότι η μπαταρία θα είναι κακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση. |
|
| |||
| |||
| Οι ρυθμίσεις που υπάρχουν κυρίως για να διατηρήσει την ενέργεια της μπαταρίας. Για παράδειγμα, έχω δικό μου που να μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης και τη σειρά από τα πράγματα όταν δεν υπάρχει δραστηριότητα για μερικά λεπτά, όταν στο δρόμο αυτό εξοικονομεί μπαταρία. Όταν συνδεθεί ποτέ δεν σβήνει ποτέ κάτι που δεν θέλω να πρέπει να περιμένει να ξυπνήσω το PC όταν θα επανέλθω και πάλι σε αυτό. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το laptop στην εξουσία μετά από αυτό δεν δραστηριότητας και να ζητήσει έναν κωδικό πρόσβασης για ξυπνήσει για λόγους ασφαλείας. Αλλά όπως είπα, είναι όλες οι προσωπικές προτιμήσεις δεν είναι αυτό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Θα μπορούσατε να μας πείτε τι έχετε όλα σας τα παρακάτω σχετικά με τον καθορισμό; Ενεργοποιήστε την παρακολούθηση των - Pugged στο / από μπαταρίες Απενεργοποίηση σκληρών δίσκων - Pugged στο / από μπαταρίες Σύστημα αναμονής - Pugged στο / από μπαταρίες Σύστημα hibernates - Pugged στο / από μπαταρίες |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω αυτές τις επιλογές, που να είναι δικό μου. Συνδεθεί: Γυρίστε της οθόνης - 20 λεπτά Sleep - 1 ώρα Unplugged: Γυρίστε της οθόνης - 5 λεπτά Sleep - 15 λεπτά |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι τα σημάδια της μπαταρίας θα σας κακό; |
|
| |||
| |||
| Σε περίπτωση που δεν θα διαθέτουν δωρεάν. EG: Εάν δεν έχετε πολλή χρήση προκαλεί μια πλήρη χρέωση. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Υπάρχουν οδηγίες στο δικτυακό τόπο σχετικά με το πώς να εγκαταστήσετε μια μπαταρία στο φορητό υπολογιστή σας; |