![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Načini Nadam se da ovo je pravi forum pitati to pitanje. Ako nije molim premjestite u kojoj bi trebalo ići. Imam Dell Inspiron 2200. Pod "power opcije svojstva", što bi vam preporučujem da sam moju postavku za sljedeće stavke? Skrenite monitora - Pugged in / Trčanje na baterije Turn off hard disks - Pugged in / Trčanje na baterije System standby - Pugged in / Trčanje na baterije Sustav hibernirana - Pugged in / Trčanje na baterije |
|
| |||
| |||
| WOW 18 pregleda i znati se može odgovoriti na moje pitanje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je neparan pitanje.
| |||
| |||
| Quote:
Ako ne bi bilo zla na vas laptop ili baterija ne bi trebali svi samo žele da se njihovo postavljanje na nikad? The Dell Imam navedeni u prvom post je neispravna baterija plugina lukama, da u moje znanje nije opoziva Dell. Ja znam za 5 osoba sa ovog modela, a svi oni imaju isti nevolji. Morate vrckati ga da biste dobili Internet to funkcionirati, a onda kad pomičete laptop, unseats ga mnogo puta, i vi ste na bateriji samo ponekad ni ne primjećujući bateriju slika u ladicu. Tada se u kratkom vremenu dobiti poruka kazivanje sljedeću poruku, a zatim ga hibernirana nedugo nakon toga, ako vam se ne vrckati dodatku i preuzmite ga opet sjedi pravilno. Ispod je poruka: ! Low Battery "Trebali bi promijeniti svoj baterija ili se prebaciti na utičnicu napajanja odmah da od gubitka posla. " PS Ja sam primjetio da je ova poruka dolazi u puno manje vremena onda postavke postavljene su na, i to dolazi u posljednje vrijeme čak se češće nego što je ikada prije došao. Da li bi značilo da je baterija ide loše? Hvala unaprijed za bilo kakav odgovor. |
|
| |||
| |||
| Postavke su tu bitno za očuvanje baterije. Na primjer sam mina postavljena na donjem ekranu svjetline i skrenite stvari isključivanje kada ne postoji aktivnosti za par minuta, kada je na cesti ovaj očuvati baterija. Kada je priključen na sve nikad se isključuje, kao što ne želim morati čekati da probudite PC kad sam se vratiti na njega. Također možete postaviti laptop na vlast nakon što isključite no aktivnost i pitati za lozinku na probuditi se iz sigurnosnih razloga. Ali kao što sam rekao, to je sve osobnih preferencija nije to. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala Vam na odgovoru. Možete li molim recite što ste sve svoje postavke na niže? Skrenite monitora - Pugged in / Trčanje na baterije Turn off hard disks - Pugged in / Trčanje na baterije System standby - Pugged in / Trčanje na baterije Sustav hibernirana - Pugged in / Trčanje na baterije |
|
| |||
| |||
| Nemam ih opcija, od mina je postavljena na. Priključeni na struju: Skrenite prikaza - 20 min Sleep - 1 sat UNPLUGGED: Skrenite prikaza - 5 min Sleep - 15 min |
|
| |||
| |||
| Koji su znakovi vaše baterije ide loše? |
|
| |||
| |||
| Ako on neće držati naplate. Npr: Ako ne dobijem puno koristiti off punu naknadu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ima li upute na web stranici o tome kako instalirati baterija u svoj laptop? |