![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mods remélem ez a megfelelő fórum a fel ezt a kérdést. Ha nem kérjük, mozgatni, hogy, ha kell. Van egy Dell Inspiron 2200. A "hatalom lehetőségek a" mit ajánlani, amit én a beállítást, a következő elem? Forduljon a monitor - Pugged in / futó akkumulátorok Kapcsolja ki a merevlemezeket - Pugged in / futó akkumulátorok A rendszer készenléti - Pugged in / futó akkumulátorok Rendszer hibernates - Pugged in / futó akkumulátorok |
|
| |||
| |||
| WOW 18 megtekintés és tudom, lehet válaszolni a kérdésre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy furcsa kérdés.
| |||
| |||
| Idézet:
Ha lenne, nem árt neked Laptop vagy akkumulátort nem kell mindenkinek, csak azt a beállítást lehet soha? A Dell már szerepel az első poszt a hibás akkumulátort plugin kikötők, hogy tudomásom szerint soha nem volt ismeretes a Dell. Tudom, hogy az 5 fő ez a modell, és mindegyiket ugyanaz a baj. Meg kell kígyózik azt, hogy ezt a munkát, majd amikor áthelyezni a laptop, sokszor azt unseats, és vannak akkumulátort csak néha még észre az akkumulátor kép a tálcát. Azután, hogy rövid időn belül kapsz egy üzenetet mondván a következő üzenetet, majd hibernates röviddel azután, ha nem kígyózik a plugin és a megfelelő helyet kap ez újra. Az alábbiakban található az üzenet: ! Alacsony akkufeszültség "Meg kell változtatni a akkumulátort vagy átválthat kilépő teljesítmény azonnal, hogy nem veszíti el a munkáját. " PS I vette észre, hogy ez az üzenet jön fel sokkal kevesebb idő alatt, akkor a beállítások határozzák meg, és mostanában jön ki még inkább, mint valaha jönni előtt. Vajon azt jelenti, hogy az akkumulátor rossz fog? Köszi előre is a választ. |
|
| |||
| |||
| A beállítások vannak lényegében megőrzi akkumulátort. Például már az enyém meg, hogy csökkentse a képernyő fényerejét, és kapcsolja ki a dolgok, ha nincs tevékenység, néhány perc, amikor az úton ez konzerválja akkumulátort. Amikor csatlakoztatva van soha nem fordul le semmit, mivel nem akarok várni, hogy ébressze fel a számítógépet, mikor jön vissza rá. Azt is beállíthatja, hogy a laptop kikapcsolás után nincs aktivitás és kér jelszót felébredni biztonsági okokból. De, mint mondtam, minden személyes preferencia nem igaz. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönöm a választ. Tudna ön legyen szíves mondja meg, mi van az összes beállítás alatt történik? Forduljon a monitor - Pugged in / futó akkumulátorok Kapcsolja ki a merevlemezeket - Pugged in / futó akkumulátorok A rendszer készenléti - Pugged in / futó akkumulátorok Rendszer hibernates - Pugged in / futó akkumulátorok |
|
| |||
| |||
| Nem kell nekik lehetőségeket, az enyém be. Csatlakoztatva van: Forduljon a kijelző - 20 perc Alvás - 1 óra Unplugged: Forduljon a kijelző - 5 perc Alvás - 15 perc |
|
| |||
| |||
| Melyek azok a jelek akkumulátor megy rossz? |
|
| |||
| |||
| Ha ez nem tart díj. EG: Ha nem kap sok használja ki a teljes költséget. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Van-e az utasításokat a honlapon, hogy hogyan telepítsünk egy akkumulátort a laptop? |