![]() |
|
| |||
| |||
| Mods אני מקווה שזהו הפורום הנכון לשאול שאלה זו. אם לא בבקשה להעביר אותו למקום שבו הוא צריך ללכת. יש לי Dell Inspiron 2200. תחת "מאפייני אפשרויות צריכת חשמל" מה היית ממליץ כי יש לי את ההגדרות עבור הפריטים הבאים? פנה לפקח על - Pugged ב / פועל על סוללות כיבוי דיסקים קשיחים - Pugged ב / פועל על סוללות מערכת המתנה - Pugged ב / פועל על סוללות מערכת hibernates - Pugged ב / פועל על סוללות |
|
| |||
| |||
| WOW 18 צפיות יודע אחד יכול לענות על השאלה שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זוהי שאלה משונה.
| |||
| |||
| אז אנא הסבר מדוע יש הגדרות בכלל? אם לא תהיה פגיעה Laptop את הסוללה או לא צריך את כולם רק רוצים את ההגדרה כדי לא להיות בבית? יש לי את Dell הרשומים ההודעה הראשונה יש סוללה פגומה plugin יציאות, כי הידע שלי מעולם לא היה נזכר על ידי Dell. אני מכיר 5 אנשים עם מודל זה, ואת כל אותם יש את אותו בעיות. אתה צריך את זה כדי להתנועע לקבל אותו לעבודה, ואז, כאשר מעבירים את הנייד, את זה הרבה פעמים unseats, ואתה על הסוללה רק לפעמים אפילו בלי noticing הסוללה pic בתוך מגש. לאחר מכן, בתוך פרק זמן קצר תקבל הודעה אומר את ההודעה הבאה, ואז זה hibernates זמן קצר אחר כך, אם אינך לכשכש plugin ולקבל את זה שוב מיושב כראוי. להלן ההודעה: ! סוללה נמוכה "אתה צריך לשנות או להחליף את הסוללה מוצא את הכוח מיד כדי להמנע מן לאבד את העבודה שלך. " נ.ב. אני שם לב כי הודעה זו באה למעלה הרבה פחות זמן על הגדרות ולאחר מכן בחר בו, ועל זה מגיע עד לאחרונה אפילו בתדירות גבוהה יותר מאשר אי פעם יש לבוא לפני למעלה. האם זה אומר את הסוללה הולך רע? תודה מראש על כל תגובה. |
|
| |||
| |||
| ההגדרות הן שם בעיקר כדי לשמר סוללה. למשל יש לי את שלי בחר להוריד את בהירות המסך והופכים את הדברים כאשר אין פעילות במשך מספר דקות, כאשר בדרך זו כבושים הסוללה. כאשר ב פקוק פעם לא מבטל שום דבר שאני לא רוצה לחכות כדי להעיר את המחשב כאשר אני חוזרת אליו. אתה יכול גם להגדיר את המחשב הנישא לשלטון לאחר הנחה ללא פעילות ובקש סיסמה מתעוררות על מסיבות ביטחוניות. אבל כמו שאמרתי, זה הכל העדפה אישית לא. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה על התשובה שלך. האם אתה יכול לספר מה יש לך את כל ההגדרות למטה ב? פנה לפקח על - Pugged ב / פועל על סוללות כיבוי דיסקים קשיחים - Pugged ב / פועל על סוללות מערכת המתנה - Pugged ב / פועל על סוללות מערכת hibernates - Pugged ב / פועל על סוללות |
|
| |||
| |||
| אין לי אותם אפשרויות, שלי מוגדר. פקוק בתוך: פנה של תצוגה - 20 דקות שינה - 1 שעה Unplugged: פנה של תצוגה - 5 דקות שינה - 15 דקות |
|
| |||
| |||
| מה הם הסימנים של הסוללה שלך הולך רע? |
|
| |||
| |||
| אם היא לא תחזיק חיוב. לדוגמא: אם אתה לא מקבל הרבה שימוש מלא ממני תשלום. |
|
| |||
| |||
| ציטוט: