![]() |
|
| |||
| |||
| Modi Es ceru, ka šis ir piemērots forums uzdot šo jautājumu. Ja tā nav, lūdzu, pārvietojiet to uz kurieni vajadzētu iet. Man ir Dell Inspiron 2200. Programmā "Power Options properties" Ko jūs ieteiktu, ka man ir mana noteikšanu par šādiem jautājumiem? Pagrieziens Monitor - Pugged in / Darbojas uz baterijām Izslēgt cietais disks - Pugged in / Darbojas uz baterijām Sistēma režīms - Pugged in / Darbojas uz baterijām Sistēma hibernates - Pugged in / Darbojas uz baterijām |
|
| |||
| |||
| WOW 18 uzskatus un zina viens var atbildēt uz manu jautājumu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir dīvaini jautājumu.
| |||
| |||
| Quote:
Ja nebūtu kaitējumu jūsu klēpjdatoru vai akumulators nav visi tikai vēlas, lai viņu iestatījumu, lai būt nekad? Dell Man ir minētas pirmajā dienests bojātu akumulatoru spraudnis ostām, cik man zināms nekad nav atgādināja Dell. Es zinu 5 cilvēki ar šo modeli, un tās visas ir pašas problēmas. Jums valstīties to iegūt darbu, un tad, kad pāriet klēpjdators, vairākas reizes tā unseats, un jums ir akumulatora tikai dažreiz pat bez noticing akumulatoru pic in paplātes. Tad īsā laikā saņemat ziņojumu, kurā teikts šāds ziņojums, un tad hibernates neilgi pēc tam, ja jūs neesat valstīties spraudnis un saņemt to sēdus pareizi vēlreiz. Zemāk ir ziņu: ! Low Battery "Jums jāmaina akumulators vai pāriet uz izejas jauda nekavējoties, lai saglabātu no zaudēt savu darbu. " PS Es esmu ievērojis, ka šī ziņa nāk līdz daudz mazāk laika, tad iestatījumi ir noteikti, un pēdējā laikā tas notiek pat tad, biežāk nekā jebkad saskarties agrāk. Vai tas nozīmē, ka baterija iet slikti? Paldies jau iepriekš par jebkuru atbildi. |
|
| |||
| |||
| Iestatījumi ir būtiski, lai saglabātu akumulatora enerģiju. Piemēram man ir raktuves, kas ir zemāka ekrāna spilgtumu un savukārt lietas, pie ja nav darbību pāris min, kad uz ceļa tas taupa bateriju. Kad plugged in nekad izslēdzas kaut kā es nevēlos, lai būtu jāgaida uz modināšanas PC kad es atgriezties uz to. Jūs varat arī iestatīt klēpjdatoru izslēdziet pēc nekāda darbība un lūgt paroli mosties drošības apsvērumu dēļ. Bet kā jau teicu, tas viss ir personīgās vēlmes vai ne. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Paldies par Jūsu atbildi. Vai jūs, lūdzu, izstāstiet to, kas jums ir visas Jūsu iestatījumu zemāk on? Pagrieziens Monitor - Pugged in / Darbojas uz baterijām Izslēgt cietais disks - Pugged in / Darbojas uz baterijām Sistēma režīms - Pugged in / Darbojas uz baterijām Sistēma hibernates - Pugged in / Darbojas uz baterijām |
|
| |||
| |||
| Man nav tās iespējas, manī ir iestatīts. Plugged In: Pagrieziens displejs - 20 min Gulēt - 1 stunda Unplugged: Pagrieziens display - 5 min Gulēt - 15 min |
|
| |||
| |||
| Kādas ir jūsu akumulatora pazīmes iet slikti? |
|
| |||
| |||
| Ja tas nevar būt maksas. EG: Ja Jums nav iegūt daudz izmantošanai ārpus pilnu maksu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vai ir instrukcijas mājas lapā, kā uzstādīt akumulatoru savu portatīvo datoru? |