![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mods Mam nadzieję, że jest to właściwe forum zadać to pytanie. Jeśli nie należy przenieść go do miejsca, gdzie należy iść. Mam Dell Inspiron 2200. W sekcji "Opcje zasilania Właściwości" co by Pan polecić że mam ustawienie na następujące pozycje? Obrotu monitora - w Pugged / jeździe na baterie Wyłącz dyski twarde - Pugged w / jeździe na baterie System gotowości - Pugged w / jeździe na baterie Hibernacja systemu - Pugged w / jeździe na baterie |
|
| |||
| |||
| WOW 18 odsłon i know można odpowiedź na moje pytanie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to dziwne pytanie.
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli nie byłoby szkodliwe dla Ciebie Laptop lub bateria nie wszyscy chcą ich ustawienie się na nie? Dell Mam wymienione w pierwszym post ma wadliwe baterie wtyczki porty, że do mojej wiedzy, nigdy nie została przywołana przez Dell. Znam 5 osób z tego modelu, a wszystkie z nich mają te same kłopoty. Musisz Wiggle go zmusić go do pracy, a następnie po przeniesieniu laptop, wiele razy to unseats i pojawi się na baterię tylko czasami nawet bez baterii zauważane pic w zasobniku. Następnie w krótkim czasie pojawi się komunikat następujący komunikat, a następnie Hibernacja wkrótce potem, jeśli nie Wiggle wtyczki i get it siedzących prawidłowo ponownie. Poniżej znajduje się komunikat: ! Low Battery "Należy zmienić baterię lub przełączyć się do gniazdka zasilania natychmiast do prowadzenia z utratą pracy. " PS I zauważyliśmy, że ten komunikat pojawia się w znacznie krótszym czasie następnie ustawienia są ustawione w, a ostatnio staje się to nawet częściej niż kiedykolwiek pojawią się wcześniej. Czy to oznacza, bateria będzie złe? Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi. |
|
| |||
| |||
| Ustawienia są tam głównie w celu zachowania baterii. Na przykład mam ustawione na kopalni niższa jasność ekranu i kolei rzeczy, gdy nie ma działalności na kilka minut, kiedy na drogach tej ochrony baterii. Gdy podłączony nigdy nie zgaśnie, jak coś zrobić, aby nie musieli czekać budzić komputera, kiedy wróci do niej. Można również ustawić laptopa wyłącza po nie działalności i poprosić o hasło obudzić ze względów bezpieczeństwa. Ale jak już mówiłem, to wszystko osobistych preferencji nie jest to. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dziękujemy za odpowiedź. Proszę powiedzieć, co masz wszystkie ustawienia poniżej? Obrotu monitora - w Pugged / jeździe na baterie Wyłącz dyski twarde - Pugged w / jeździe na baterie System gotowości - Pugged w / jeździe na baterie Hibernacja systemu - Pugged w / jeździe na baterie |
|
| |||
| |||
| Nie mam im opcje, kopalnia jest ustawiona. Podłączony: Włącz wyświetlania - 20 min Sleep - 1 godzina Unplugged: Włącz wyświetlaczy - 5 min Sleep - 15 min |
|
| |||
| |||
| Jakie są objawy baterii będzie złe? |
|
| |||
| |||
| Jeśli nie będzie posiadać opłat. EG: Jeżeli nie otrzymasz wiele wykorzystania poza pełną opłatą. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Czy w instrukcji na stronie internetowej, w jaki sposób zainstalować baterię do laptopa? |
![]() |
|
| Zakładki |