![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mods Sper ca acest forum este dreptul de a pune această întrebare. Dacă nu, vă rugăm să-l pentru a muta în cazul în care aceasta ar trebui să plec. Am un Dell Inspiron 2200. Sub "Opţiuni de alimentare proprietăţi" ce-ai recomanda pe care le-am mea pentru setarea pe următoarele elemente? Viraj de monitor - Pugged în / Ruleaza pe baterii Dezactivaţi hard disk-uri - în Pugged / Ruleaza pe baterii Sistemul de aşteptare - Pugged în / Ruleaza pe baterii Sistemul de hibernates - Pugged în / Ruleaza pe baterii |
|
| |||
| |||
| WOW 18 puncte de vedere si sa stie, se poate răspunde la întrebarea mea. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este o întrebare ciudat.
| |||
| |||
| Citat:
Dacă nu va exista nici un pericol pentru tine bateria laptop sau ar trebui să nu toată lumea vrea să fie stabilirea lor la niciodată? Dell Am enumerate în primul post are defecte baterie plug-in porturi, care la cunoştinţele mele, nu a fost niciodată amintit de către Dell. Stiu ca din 5 persoane cu acest model, şi toate acestea au aceleaşi probleme. Trebuie să-l wiggle pentru al face să funcţioneze, şi atunci când a muta laptop, de multe ori aceasta unseats, şi vă aflaţi pe baterie doar uneori chiar fără să observe bateria pic în tavă. Apoi, într-o perioadă scurtă de timp va primi un mesaj care spune următorul mesaj, apoi hibernates ea la scurt timp după aceea, dacă nu vă wiggle de plug-in si sa-l aduc aşezat corect din nou. Mai jos este mesajul: ! Min Acumulator "Ar trebui să vă schimbaţi bateria sau trecerea la priza de putere imediat pentru a feri de a vă pierde locul de muncă. " PS Am observat că acest mesaj apare în mai puţin de mult timp, apoi setările sunt stabilite la, şi până în ultima vreme este vorba chiar de cele mai multe ori le-a venit vreodată înainte. Ar însemna că bateria se intampla rau? Multumesc anticipat pentru orice răspuns. |
|
| |||
| |||
| Setările sunt în esenţă, pentru a păstra puterea bateriei. De exemplu, am stabilit mina pentru a reduce luminozitatea ecranului şi lucrurile de pe rândul său, atunci când nu există nici o activitate de câteva minute, atunci când pe drum acest conserves bateria. Când în priză se stinge niciodată nimic ca nu vreau să trebuie să aşteptaţi pentru a trezi pe PC când mă întorc la ea. Puteţi, de asemenea, stabilite de laptop-ul la putere după nici o activitate şi să ceară o parolă pe trezi din motive de securitate. Dar, cum am spus, e tot o preferinţă personală nu este ea. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Vă mulţumesc pentru răspuns. Puteţi să vă rugăm să spuneţi ceea ce aţi toate setarea de mai jos cu privire la? Viraj de monitor - Pugged în / Ruleaza pe baterii Dezactivaţi hard disk-uri - în Pugged / Ruleaza pe baterii Sistemul de aşteptare - Pugged în / Ruleaza pe baterii Sistemul de hibernates - Pugged în / Ruleaza pe baterii |
|
| |||
| |||
| Nu am le opţiuni, a mea este de a stabili. Conectat la priză: Activare de afişaj - 20 min Sleep - 1 oră Unplugged: Activare de afişaj - 5 minute Sleep - 15 min |
|
| |||
| |||
| Care sunt semnele de baterie merge rău? |
|
| |||
| |||
| Dacă aceasta nu se va organiza o taxa. De exemplu: Dacă nu obţine o mulţime de utilizare pe o taxa. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Există instrucţiuni de la site-ul cu privire la modul de a instala o baterie de laptop? |