![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mody Dúfam, že je to správne fórum sa spýtať na túto otázku. Ak nie, prosím presunúť ju na miesto, kam by mal ísť. Mám Dell Inspiron 2200. Pod názvom "Možnosti napájania vlastnosti", čo by vám odporučiť, že já mám na nastavenie pre tieto položky? Prelome monitora - Pugged in / Prevádzka na batérie Vypnúť pevné disky - Pugged v / Prevádzka na batérie Pohotovostnom režime - Pugged v / Prevádzka na batérie Režim spánku - Pugged v / Prevádzka na batérie |
|
| |||
| |||
| WOW 18 názory a vedieť, môžeme odpovedať na moju otázku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to otázka, odd.
| |||
| |||
| Citácia:
V prípade, že by sa nič zlého sa vám Laptop alebo batérie by nemal všetci len chcú, aby ich nastavenia sa na nikdy? Dell som uviedol v prvej príspevok má chybné batérie plugin porty, že moje vedomosti nikdy nebol pripomenul Dell. Viem, o 5 osôb s týmto modelom, a všetci majú rovnaké problémy. Musíte sa triasť, aby si to do práce, a potom, keď presuniete laptop, koľkokrát ju unseats a ste na batérie len niekedy dokonca pozoruji batérie pic v zásobníku. Potom v krátkom časovom období dostanete hlásenie, že nasledujúce hlásenie, a potom ju hibernates krátko potom, ak si nebudete vrtět plugin a dostať sa opäť sedí správne. Nižšie je správa: ! Nízke Batérie "Mali by ste zmeniť svoje batérie alebo prepnúť do zásuvky napájania okamžite viesť od stráca svoju prácu. " PS som spoznal, že táto správa prichádza v oveľa menej času, potom sú stanovené na nastavenia, a to v poslednej dobe prichádza dokonca častejšie ako kedykoľvek predtým, ako prišiel. By znamenalo, že batéria je to zlé? Ďakujem vopred za akúkoľvek odpoveď. |
|
| |||
| |||
| Nastavenia sú tam v podstate o zachovanie energie batérie. Napríklad som sa mine set k zníženiu jasu obrazovky a zase vypnúť, ak to nie je činnosť, na pár minút, keď na ceste tohto šetrí batériu. Keď pripojiť nikdy vypne niečo ako Nechcem čakať na prebudení počítača, keď som sa vrátil k nemu. Môžete tiež nastaviť notebook pre vypnutie po žiadne aktivity a požiadať o heslo na prebudiť sa z bezpečnostných dôvodov. Ale jak jsem řekl, je to všetky osobné preferencie ne. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď. Mohli by ste mi prosím povedať, čo máte všetky nastavenia na nižšie? Prelome monitora - Pugged in / Prevádzka na batérie Vypnúť pevné disky - Pugged v / Prevádzka na batérie Pohotovostnom režime - Pugged v / Prevádzka na batérie Režim spánku - Pugged v / Prevádzka na batérie |
|
| |||
| |||
| Nemám im možnosti, dole je nastavený. Uzavretú In: Otáčania displeja - 20 minút Spánku - 1 hodina Unplugged: Otáčania displeja - 5 minút Spánku - 15 minút |
|
| |||
| |||
| Aké sú príznaky vaša batéria bude zlý? |
|
| |||
| |||
| Ak to nebude držať poplatok. EG: Ak nechcete dostať veľa používať takmer plný poplatok. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Je tam návod na internetovej stránke o tom, ako nainštalovať batériu do svojho notebooku? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebook vypne sa batérie | mužná | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. jún 2009 11:34 |
| Batérie notebooku nebola rozpoznaná. | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 29. September 2008 05:36 |
| Myslím, že môj laptop batérie je v háji | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 4. marec 2008 13:51 |
| Laptop Batérie Zakázať | vk3fcll | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 21 januára 2008 07:00 |
| Laptop batérie | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25. novembra 2007 16:52 |
| Thread Tools | |
| |