![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Değişiklikler ben bu soruyu sormak için doğru forumu olduğunu umuyoruz. Eğer nereye gitmeli taşımak lütfen.
Ben bir Dell Inspiron 2200. "Güç Seçenekleri Özellikleri" altında ne ben aşağıdaki öğeler için benim ayarı vardır tavsiye ederim? Monitörün aç - yılında Pugged / Akü Çalıştırma Sabit diskleri kapat - in Pugged / Akü Çalıştırma Sistem bekleme - yılında Pugged / Akü Çalıştırma Sistem hibernates - in Pugged / Akü Çalıştırma |
|
|
|||
|
|||
|
WOW 18 kez ve benim soru cevap biliyorum.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bir tek soru.
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Eğer sizin için değil herkes sadece asla olmak için ayar isterseniz hiçbir zarar Laptop veya pil olabilir? Dell ben ilk sonrası listede varsa, bilgi için Dell tarafından hatırlattı hiç sahip hatalı pil eklentisi bağlantı noktaları vardır. 5 kişinin bu model ile biliyor ve tüm bunları da aynı sorun var. Sen onu çalışmak için oynatmak ve sonra da dizüstü hareket varsa, unseats birçok kez ve batarya sadece bazen Tepsideki batarya resim fark bulunmamaktadır. Sonra bir mesaj aşağıdaki ileti söyler Kısa bir süre içinde ve daha sonra kısa bir süre sonra Eğer hibernates ve eklenti kıpırdatmak doğru tekrar oturmuş almak. Aşağıdaki mesaj: ! Düşük Pil "Sen pil değiştirmek veya prizine güç düğmesi hemen çalışmanızı kaybetme engellemek için. " PS Bu mesaj ayarlara göre ayarlanır daha az süre sonra gelir ve fark var daha var hiç öncesine kadar gelip son zamanlarda daha sık gelir. Bu batarya kötü gidiyor demek misiniz? Herhangi bir cevap için şimdiden teşekkür ederiz. |
|
|
|||
|
|||
|
Ayarlar bunlar esas pil gücü korumak.
Örneğin ben kapalı zaman birkaç dakika için hiçbir etkinliği olan ekran parlaklığı ve dönüş şeyler düşürmeye ayarladıysanız bu pil conserves yolda. Ben anlamak PC ben geri gelmek beklemek zorunda istemiyorsanız ne zaman takılı hiç bir şey söner asla. Ayrıca hiçbir faaliyet sonra güç ve güvenlik nedenleriyle uyan bir şifre isteyebilir dizüstü ayarlayabilirsiniz. Ama i gibi, tüm kişisel's söyledi değil. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Cevabınız için teşekkür ederiz. Could you aşağıdaki tüm ayar ne olduğunu söyler misiniz? Monitörün aç - yılında Pugged / Akü Çalıştırma Sabit diskleri kapat - in Pugged / Akü Çalıştırma Sistem bekleme - yılında Pugged / Akü Çalıştırma Sistem hibernates - in Pugged / Akü Çalıştırma |
|
|
|||
|
|||
|
Onları, maden olarak ayarlanmışsa seçenekleri yoktur.
Takılı: Ekranın aç - 20 dakika Uyku - 1 saat Unplugged: Ekranın aç - 5 dakika Uyku - 15 dakika |
|
|
|||
|
|||
|
Senin pilin işaretler kötü gidiyorsun?
|
|
|
|||
|
|||
|
Eğer bir ücret tutun değildir. EG: Bir tam şarj kapalı kullanım çok alamadım.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Orada nasıl bir dizüstü pil yüklemek için var olan sitede talimatları var mı? |