![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моди я сподіваюся, що це є придатним форумом для задають це питання. Якщо ні, будь ласка перемістити його туди, де вона повинна йти. У мене Dell Inspiron 2200. У розділі "Power Options Properties" Що б Ви порадили, що в мене є налаштування протягом наступних елементів? Поворот монітора - Pugged в / працює від батареї Вимкніть жорстких дисків - Pugged в / працює від батареї Система очікування - Pugged в / працює від батареї Система зимує - Pugged в / працює від батареї |
|
| |||
| |||
| WOW 18 думками і знаєте можна відповісти на моє запитання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це Дивне запитання.
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо не буде ніякої шкоди для вас ноутбук або батареї не повинні все просто хочуть, щоб їх налаштування, щоб бути ніколи? Dell я перерахував у першому посаду дефектні порти плагіна батареї, який за моїми відомостями, ніколи не були відкликані Dell. Я знаю 5 людей з допомогою цієї моделі, і всі вони мають ті ж проблеми. Ви погойдуватись його, щоб отримати його на роботу, а потім при переміщенні ноутбука, багато разів його unseats, і ви на батарею тільки іноді, навіть не помічаючи батареї ПІК в лоток. Потім протягом короткого періоду часу, яке ви отримаєте повідомлення про те, таке повідомлення, а потім зимує незабаром після цього, якщо ви не Wiggle плагін і отримати його, як сидів Правильно знову. Нижче наводиться повідомлення: ! Низький заряд батареї "Ви повинні змінити ваші батареї або перейти до розетки негайно, щоб не втратити роботу ". PS Я помітив, що це повідомлення з'являється набагато менше часу, то налаштування будуть встановлені на, а останнім часом вона з'являється навіть частіше, ніж будь-коли дійшли до. Чи означає це, акумулятор буде погано? Заранее спасибо за ответ. |
|
| |||
| |||
| Установки там істотно для збереження заряду батареї. Наприклад у мене є свій набір знизити яскравість екрану і перетворити залишити речі при відсутності активності протягом кількох хвилин, коли на дорозі цю батарею зберігає. Коли підключений ніколи не згасне ніколи нічого так як я не хочу чекати буду ПК, коли я повернуся до нього. Ви також можете встановити ноутбук відключення після будь-якої діяльності і попросити пароль на дзвінок з міркувань безпеки. Але, як я вже сказав, це все особисті уподобання не так. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Спасибі за Вашу відповідь. Не могли б ви розповісти, що у вас є всі ваші налаштування нижче? Поворот монітора - Pugged в / працює від батареї Вимкніть жорстких дисків - Pugged в / працює від батареї Система очікування - Pugged в / працює від батареї Система зимує - Pugged в / працює від батареї |
|
| |||
| |||
| Я їх не мають параметри, шахти встановлений. У підключено: Поворот дисплея - 20 хв Сон - 1 година Unplugged: Поворот дисплея - 5 хв Сон - 15 хв |
|
| |||
| |||
| Які ознаки вашої батареї буде погано? |
|
| |||
| |||
| Якщо вона не буде проводити безкоштовно. Наприклад, якщо ви не отримаєте багато від використання повного заряду. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Чи є інструкція на веб-сайті про те, як встановити акумулятор вашого ноутбука? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук вимикається з акумулятора В | muzna | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 27 червня 2009 11:34 |
| Акумулятор ноутбука не зізнається. | SlapnutSkits | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 29 вересня 2008 05:36 |
| Я думаю, угвинчується мій ноутбук батареї | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 4 березня 2008 13:51 |
| Акумулятор ноутбука Вимкнути | vk3fcll | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 21 січня 2008 07:00 |
| Акумулятор ноутбука | mrdaveyk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 25 листопада 2007 16:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |