по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Лаптоп за интернет връзка

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 октомври 2008, 14:10
Член Група

Default Лаптоп за интернет връзка

Наскоро трябваше да си инсталирате Windows на моя лаптоп и след това аз винаги, когато включа лаптопа си, след като е бил на "сън" настройка, която нормално е за връзка към интернет отнема повече, отколкото преди. Какво обикновено се случва сега е, че той appers да бъдат свързани, когато включен тогава изключва и отново да се свърже отново.
Old 8 октомври 2008, 15:04
Номер на групата

Имате ли всички прозорци и мрежови карти актуализации?

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 9 октомври 2008, 09:32
Номер на групата

Звучи ми като след повторно инсталиране havn't сте инсталирали софтуера, който дойде от компанията направи мрежова карта / адаптер, имах подобна ситуация, когато им отнема повече време, защото Windows е ръчно откриване него и му се кюлоти в смъртта Чудех се какво да правя с него.

По принцип, ако сте инсталирали софтуера, който първоначално се с него, той ще открие, че много бързо, защото тя знае точно какво се търси и ще се свързват почти мигновено (Когато имах проблем разликата наистина беше от около 10 мин. до 10 сек ..)

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Old 9 октомври 2008, 13:24
Номер на групата

Както е било каза вероятно или водача или пиеса, посветена на софтуера липсва. Каква е лаптоп?

Моята система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Дънната платка:
MSI P6N SLI V2
RAM памет:
2GB DDR2 PC6400 корсар
Графична карта (и):
XFX NVidia 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Интегрирана 8 Channel
Hard Drive (и):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Оптично устройство (а):
LG Lightscribe
Дело / PSU:
Thermaltake сопран & Toughpower 750W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Безжичен
Монитор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операционна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 9 октомври 2008, 13:26
Номер на групата

А също и каква е вашата мрежова карта / USB адаптер?
Old 10 октомври 2008, 08:56
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Имате ли всички прозорци и мрежови карти актуализации?
Как да проверя, аз имам всички прозорци и мрежови карти актуализации?
Old 10 октомври 2008, 08:58
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
Звучи ми като след повторно инсталиране havn't сте инсталирали софтуера, който дойде от компанията направи мрежова карта / адаптер, имах подобна ситуация, когато им отнема повече време, защото Windows е ръчно откриване него и му се кюлоти в смъртта Чудех се какво да правя с него.

По принцип, ако сте инсталирали софтуера, който първоначално се с него, той ще открие, че много бързо, защото тя знае точно какво се търси и ще се свързват почти мигновено (Когато имах проблем разликата наистина беше от около 10 мин. до 10 сек ..)

Мислите ли означава софтуер, който дойде с NETGEAR (рутер), и в отговор на другите си отговорете какво искаш да кажеш на мрежата карта / адаптер?
Old 10 октомври 2008, 08:58
Номер на групата

Е, можете да проверите актуализации на Windows (Start> Програми> Windows Update) и можете да проверите в мрежата карти актуализации, чрез намиране на вашата карта за производителите на сайта и да изтеглите и инсталирате най-новите драйвери от там.
Old 10 октомври 2008, 09:10
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от tinkerbell View Post
Мислите ли означава софтуер, който дойде с NETGEAR (рутер), и в отговор на другите си отговорете какво искаш да кажеш на мрежата карта / адаптер?
Ако това isn't на компютър, който се свързва директно към рутера и след това софтуера с действителните рутер няма да се направи много добре. Чрез мрежата карта или адаптера Имам предвид като USB устройство, което ви щепсела в, което ви безжичен достъп.

Ако дойде при вашия рутер тогава ще трябва да се прави разлика между софтуер и безжичен рутер софтуер.

По неговите NETGEAR, ще имат поглед за изтегляне, ако това прави по-лесно, имам го сам, така че трябва да бъде в състояние да намерят някои неща wuite лесно, ако това улеснява (CD-та може да бъде кошмар .. загубя половина мой ..)

Ще се добави линк към изтегляне в моята следваща публикация.
Old 10 октомври 2008, 09:15
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
Ако това isn't на компютър, който се свързва директно към рутера и след това софтуера с действителните рутер няма да се направи много добре. Чрез мрежата карта или адаптера Имам предвид като USB устройство, което ви щепсела в, което ви безжичен достъп.

Ако дойде при вашия рутер тогава ще трябва да се прави разлика между софтуер и безжичен рутер софтуер.

По неговите NETGEAR, ще имат поглед за изтегляне, ако това прави по-лесно, имам го сам, така че трябва да бъде в състояние да намерят някои неща wuite лесно, ако това улеснява (CD-та може да бъде кошмар .. загубя половина мой ..)

Ще се добави линк към изтегляне в моята следваща публикация.
Това isn't "главния компютър, че conencts към маршрутизатор, това е моят лаптоп, която свързва безжично и USB нещица, които дойдоха в NETGEAR кутия аз никога не са го употребявали както аз Дон; не знам какво го за да се използват ?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc