![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Наскоро трябваше да си инсталирате Windows на моя лаптоп и след това аз винаги, когато включа лаптопа си, след като е бил на "сън" настройка, която нормално е за връзка към интернет отнема повече, отколкото преди. Какво обикновено се случва сега е, че той appers да бъдат свързани, когато включен тогава изключва и отново да се свърже отново.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имате ли всички прозорци и мрежови карти актуализации?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи ми като след повторно инсталиране havn't сте инсталирали софтуера, който дойде от компанията направи мрежова карта / адаптер, имах подобна ситуация, когато им отнема повече време, защото Windows е ръчно откриване него и му се кюлоти в смъртта Чудех се какво да правя с него.
По принцип, ако сте инсталирали софтуера, който първоначално се с него, той ще открие, че много бързо, защото тя знае точно какво се търси и ще се свързват почти мигновено (Когато имах проблем разликата наистина беше от около 10 мин. до 10 сек ..)
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Както е било каза вероятно или водача или пиеса, посветена на софтуера липсва. Каква е лаптоп?
|
|||
|
|||
|
А също и каква е вашата мрежова карта / USB адаптер?
|
|||
|
|||
|
Как да проверя, аз имам всички прозорци и мрежови карти актуализации?
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
|
|
|||
|
|||
|
Е, можете да проверите актуализации на Windows (Start> Програми> Windows Update) и можете да проверите в мрежата карти актуализации, чрез намиране на вашата карта за производителите на сайта и да изтеглите и инсталирате най-новите драйвери от там.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Ако дойде при вашия рутер тогава ще трябва да се прави разлика между софтуер и безжичен рутер софтуер. По неговите NETGEAR, ще имат поглед за изтегляне, ако това прави по-лесно, имам го сам, така че трябва да бъде в състояние да намерят някои неща wuite лесно, ако това улеснява (CD-та може да бъде кошмар .. загубя половина мой ..) Ще се добави линк към изтегляне в моята следваща публикация.
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|