menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Laptop internetové připojení

Reply

Thread Nástroje
Old 8. října 2008, 14:10
Člen Skupina

Nedávno jsem musel znovu-instalaci systému Windows na mém notebooku a protože jsem to vždy, když jsem zase na mém notebooku poté, co byl na "spánku", ve které se obvykle nachází na připojení k internetu déle, než je zvyklý. Co se obvykle děje nyní, je to, že appers být připojen po zapnutí pak odpojí poté znovu-opět připojí.
Old 8. října 2008, 15:04
Dárce Skupina

Máte všech oken a síťová karta aktualizací?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 9. října 2008, 09:32
Dárce Skupina

Zní mi to, jako od re-install jste havn't nainstalován software, který přišel ze společnosti, aby síťová karta / adaptér, jsem měl podobné situaci, kdy to trvalo déle, protože Windows byl ručně zjistit, a jak se její kalhotky v twist Přemýšlíte, co dělat.

V podstatě pokud nainstalujete software, který původně přišel s tím, že zjistí, že velmi rychle, protože ví přesně, co je to hledají, a připojit téměř okamžitě (když jsem měl problém je rozdíl opravdu byla z asi 10 minut na 10 sekund ..)

Old 9. října 2008, 13:24
Dárce Skupina

Podobně jako bylo řečeno zřejmě buď řidič nebo kus specializovaný software chybí. Co je to notebook?

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 9. října 2008, 13:26
Dárce Skupina

A také to, co je vaše síťová karta / USB adaptér?
Old 10. října 2008, 08:56
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Máte všech oken a síťová karta aktualizací?
Jak mohu zkontrolovat, mám všechny okna a síťová karta aktualizací?
Old 10. října 2008, 08:58
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Zní mi to, jako od re-install jste havn't nainstalován software, který přišel ze společnosti, aby síťová karta / adaptér, jsem měl podobné situaci, kdy to trvalo déle, protože Windows byl ručně zjistit, a jak se její kalhotky v twist Přemýšlíte, co dělat.

V podstatě pokud nainstalujete software, který původně přišel s tím, že zjistí, že velmi rychle, protože ví přesně, co je to hledají, a připojit téměř okamžitě (když jsem měl problém je rozdíl opravdu byla z asi 10 minut na 10 sekund ..)

Máš na mysli software, který přišel s NETGEAR? (Router), a v návaznosti na vaše další odpověď, co máte na mysli síťová karta / adaptér?
Old 10. října 2008, 08:58
Dárce Skupina

dobře, můžete zkontrolovat aktualizace systému Windows (Start> Programy> Windows Update) a můžete si zkontrolovat, síťové karty aktualizace nalezením vaší karty na webových stránkách výrobce a stáhnout a instalovat nejnovější ovladače odtud.
Old 10. října 2008, 09:10
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Tinkerbell View Post
Máš na mysli software, který přišel s NETGEAR? (Router), a v návaznosti na vaše další odpověď, co máte na mysli síťová karta / adaptér?
Pokud tato isnt počítač, který se připojuje přímo k routeru a potom software se skutečným router nebude dělat moc dobře. Do síťové karty nebo adaptéru Teda jako USB zařízení, které vám plug in, která vám bezdrátový přístup.

V případě, že přišli se svými router pak budete muset rozlišovat mezi routerem softwaru a bezdrátových software.

Stejně jako jeho Netgear, uvidíme se podívat na download-li, že usnadňuje, jsem sám tak bych měl být schopen najít něco wuite snadno, pokud tento usnadňuje (CD může být noční můra .. jsem ztratil polovina moje ..)

I'll přidat odkaz ke stažení v mé příští post.
Old 10. října 2008, 09:15
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Pokud tato isnt počítač, který se připojuje přímo k routeru a potom software se skutečným router nebude dělat moc dobře. Do síťové karty nebo adaptéru Teda jako USB zařízení, které vám plug in, která vám bezdrátový přístup.

V případě, že přišli se svými router pak budete muset rozlišovat mezi routerem softwaru a bezdrátových software.

Stejně jako jeho Netgear, uvidíme se podívat na download-li, že usnadňuje, jsem sám tak bych měl být schopen najít něco wuite snadno, pokud tento usnadňuje (CD může být noční můra .. jsem ztratil polovina moje ..)

I'll přidat odkaz ke stažení v mé příští post.
Tato isnt 'na hlavní počítač, který conencts na router, to je můj notebook, který se připojuje bezdrátově, a USB thingy, které se stalo v Netgear krabici jsem nikdy použit i jako to, nevím co by to bylo i používání ?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.