![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem musel znovu-instalaci systému Windows na mém notebooku a protože jsem to vždy, když jsem zase na mém notebooku poté, co byl na "spánku", ve které se obvykle nachází na připojení k internetu déle, než je zvyklý. Co se obvykle děje nyní, je to, že appers být připojen po zapnutí pak odpojí poté znovu-opět připojí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte všech oken a síťová karta aktualizací?
| |||
| |||
| Zní mi to, jako od re-install jste havn't nainstalován software, který přišel ze společnosti, aby síťová karta / adaptér, jsem měl podobné situaci, kdy to trvalo déle, protože Windows byl ručně zjistit, a jak se její kalhotky v twist Přemýšlíte, co dělat. V podstatě pokud nainstalujete software, který původně přišel s tím, že zjistí, že velmi rychle, protože ví přesně, co je to hledají, a připojit téměř okamžitě (když jsem měl problém je rozdíl opravdu byla z asi 10 minut na 10 sekund ..)
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podobně jako bylo řečeno zřejmě buď řidič nebo kus specializovaný software chybí. Co je to notebook?
| |||
| |||
| A také to, co je vaše síťová karta / USB adaptér?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jak mohu zkontrolovat, mám všechny okna a síťová karta aktualizací? |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| dobře, můžete zkontrolovat aktualizace systému Windows (Start> Programy> Windows Update) a můžete si zkontrolovat, síťové karty aktualizace nalezením vaší karty na webových stránkách výrobce a stáhnout a instalovat nejnovější ovladače odtud. |
|
| |||
| |||
| Citace:
V případě, že přišli se svými router pak budete muset rozlišovat mezi routerem softwaru a bezdrátových software. Stejně jako jeho Netgear, uvidíme se podívat na download-li, že usnadňuje, jsem sám tak bych měl být schopen najít něco wuite snadno, pokud tento usnadňuje (CD může být noční můra .. jsem ztratil polovina moje ..) I'll přidat odkaz ke stažení v mé příští post.
|
| |||
| |||
| Citace:
|