μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Laptop σύνδεση στο internet

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 14:10
Μέλος Ομάδα

Default Laptop σύνδεση στο internet

Πρόσφατα είχα να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows σε φορητό υπολογιστή μου και γι 'αυτό, δεδομένου ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ τη φορητό υπολογιστή μου, μετά την έκδοση της άδειας για την "κοιμούνται" ρύθμιση που συνήθως είναι για τη σύνδεση με το Διαδίκτυο διαρκεί περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτό συνήθως συμβαίνει τώρα είναι ότι appers να συνδεθεί όταν ανάβουν τότε αποσυνδέεται τότε εκ νέου ενώνει ξανά.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 15:04
Ομάδα Δωρητών

Έχετε όλα τα παράθυρα και την κάρτα δικτύου των ενημερωμένων εκδόσεων;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 9η Οκτ 2008, 09:32
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σαν να μου δεδομένου ότι η εγκατάσταση havn't έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό που προήλθε από την εταιρεία που πραγματοποιεί την κάρτα δικτύου / adapter, είχα μια παρόμοια κατάσταση όταν ανέλαβε πλέον επειδή τα Windows ήταν το χέρι τον εντοπισμό του, και να φροντίσει για το φουφούλα στο στρίψιμο αναρωτιόμαστε τι να κάνει με αυτό.

Ουσιαστικά, εάν εγκαταστήσετε το λογισμικό που αρχικά τέθηκε με αυτό, θα ανιχνεύσει πολύ γρήγορα, επειδή ξέρει ακριβώς τι είναι που αναζητούν, και θα συνδεθεί σχεδόν αμέσως (Όταν είχα το πρόβλημα ήταν πραγματικά η διαφορά από περίπου 10 λεπτά σε 10 δευτερόλεπτα ..)

Old 9η Οκτ 2008, 13:24
Ομάδα Δωρητών

Όπως έχει ειπωθεί μάλλον είτε ένα πρόγραμμα οδήγησης ή ένα κομμάτι του ειδικού λογισμικού που λείπουν. Ποιο είναι το laptop;

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 9η Οκτ 2008, 13:26
Ομάδα Δωρητών

Και επίσης ποια είναι η κάρτα δικτύου / USB Adapter;
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 08:56
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Έχετε όλα τα παράθυρα και την κάρτα δικτύου των ενημερωμένων εκδόσεων;
Πώς ελέγχω i διαθέτει όλα τα παράθυρα και την κάρτα δικτύου των ενημερωμένων εκδόσεων;
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 08:58
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Ακούγεται σαν να μου δεδομένου ότι η εγκατάσταση havn't έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό που προήλθε από την εταιρεία που πραγματοποιεί την κάρτα δικτύου / adapter, είχα μια παρόμοια κατάσταση όταν ανέλαβε πλέον επειδή τα Windows ήταν το χέρι τον εντοπισμό του, και να φροντίσει για το φουφούλα στο στρίψιμο αναρωτιόμαστε τι να κάνει με αυτό.

Ουσιαστικά, εάν εγκαταστήσετε το λογισμικό που αρχικά τέθηκε με αυτό, θα ανιχνεύσει πολύ γρήγορα, επειδή ξέρει ακριβώς τι είναι που αναζητούν, και θα συνδεθεί σχεδόν αμέσως (Όταν είχα το πρόβλημα ήταν πραγματικά η διαφορά από περίπου 10 λεπτά σε 10 δευτερόλεπτα ..)

Εννοείτε λογισμικό που ήρθε με Netgear? (Router), και σε απάντηση προς την άλλη απάντηση Τι εννοείς κάρτα δικτύου / προσαρμογέα;
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 08:58
Ομάδα Δωρητών

καλά, μπορείτε να ελέγξετε τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows (Έναρξη> Προγράμματα> Windows Update) και μπορείτε να ελέγξετε την κάρτα δικτύου ενημερώσεις, βρίσκοντας την κάρτα σας για την ιστοσελίδα τους κατασκευαστές και τη λήψη και εγκατάσταση των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης από εκεί.
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 09:10
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tinkerbell View Post
Εννοείτε λογισμικό που ήρθε με Netgear? (Router), και σε απάντηση προς την άλλη απάντηση Τι εννοείς κάρτα δικτύου / προσαρμογέα;
Εάν αυτό isn't τον υπολογιστή που συνδέεται άμεσα με το router, τότε το λογισμικό με την πραγματική δρομολογητής δεν θα κάνει πολύ καλό. Με την κάρτα δικτύου ή του προσαρμογέα εννοώ όπως μια συσκευή USB που σας σύνδεση, δίνοντάς σας την ασύρματη πρόσβαση.

Αν αυτό έγινε με το δρομολογητή σας τότε θα έχετε μόνο που πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ του δρομολογητή και λογισμικό ασύρματης λογισμικού.

Όπως προκύπτει από την Netgear, θα πάρω μια ματιά για download αν αυτό είναι πιο εύκολο, έχω κι εγώ γι 'αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να βρούμε κάποια πράγματα wuite εύκολα ότι, αν είναι πιο εύκολο (CD μπορεί να είναι εφιάλτης .. χάσω ένα δεύτερο μου ..)

Θα προσθέσω ένα σύνδεσμο για να κατεβάσετε στο επόμενο post μου.
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 09:15
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Εάν αυτό isn't τον υπολογιστή που συνδέεται άμεσα με το router, τότε το λογισμικό με την πραγματική δρομολογητής δεν θα κάνει πολύ καλό. Με την κάρτα δικτύου ή του προσαρμογέα εννοώ όπως μια συσκευή USB που σας σύνδεση, δίνοντάς σας την ασύρματη πρόσβαση.

Αν αυτό έγινε με το δρομολογητή σας τότε θα έχετε μόνο που πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ του δρομολογητή και λογισμικό ασύρματης λογισμικού.

Όπως προκύπτει από την Netgear, θα πάρω μια ματιά για download αν αυτό είναι πιο εύκολο, έχω κι εγώ γι 'αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να βρούμε κάποια πράγματα wuite εύκολα ότι, αν είναι πιο εύκολο (CD μπορεί να είναι εφιάλτης .. χάσω ένα δεύτερο μου ..)

Θα προσθέσω ένα σύνδεσμο για να κατεβάσετε στο επόμενο post μου.
Αυτό isn't "το κύριο υπολογιστή που conencts στο router, αυτό είναι το φορητό υπολογιστή που συνδέεται ασύρματα, και το USB thingy που ήρθαν στο Netgear θέση ποτέ δεν το χρησιμοποίησε ως I don? T whats γνωρίζουν ότι για να έχω το χρησιμοποιείτε ;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ασταθείς σύνδεσης στο Internet - Internet Cox ISP grewy29 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 1 Ιουν 2009 15:35
Σύνδεση Internet για φορητούς Dublin100 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 28 Νοε 2008 12:10
Σύνδεση Laptop με το Internet, Δεν υπάρχει σύνδεση akhlaq768 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 24 Οκτ 2007 13:53
Σύνδεση στο Internet βοηθήσει asuvfr Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 7 Οκτ 2007 16:50
Σύνδεση στο Internet βοηθήσει daveonyx Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 11 9 Απρ 2007 13:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.