![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα είχα να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows σε φορητό υπολογιστή μου και γι 'αυτό, δεδομένου ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ τη φορητό υπολογιστή μου, μετά την έκδοση της άδειας για την "κοιμούνται" ρύθμιση που συνήθως είναι για τη σύνδεση με το Διαδίκτυο διαρκεί περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτό συνήθως συμβαίνει τώρα είναι ότι appers να συνδεθεί όταν ανάβουν τότε αποσυνδέεται τότε εκ νέου ενώνει ξανά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε όλα τα παράθυρα και την κάρτα δικτύου των ενημερωμένων εκδόσεων;
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν να μου δεδομένου ότι η εγκατάσταση havn't έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό που προήλθε από την εταιρεία που πραγματοποιεί την κάρτα δικτύου / adapter, είχα μια παρόμοια κατάσταση όταν ανέλαβε πλέον επειδή τα Windows ήταν το χέρι τον εντοπισμό του, και να φροντίσει για το φουφούλα στο στρίψιμο αναρωτιόμαστε τι να κάνει με αυτό. Ουσιαστικά, εάν εγκαταστήσετε το λογισμικό που αρχικά τέθηκε με αυτό, θα ανιχνεύσει πολύ γρήγορα, επειδή ξέρει ακριβώς τι είναι που αναζητούν, και θα συνδεθεί σχεδόν αμέσως (Όταν είχα το πρόβλημα ήταν πραγματικά η διαφορά από περίπου 10 λεπτά σε 10 δευτερόλεπτα ..)
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως έχει ειπωθεί μάλλον είτε ένα πρόγραμμα οδήγησης ή ένα κομμάτι του ειδικού λογισμικού που λείπουν. Ποιο είναι το laptop;
| |||
| |||
| Και επίσης ποια είναι η κάρτα δικτύου / USB Adapter;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Πώς ελέγχω i διαθέτει όλα τα παράθυρα και την κάρτα δικτύου των ενημερωμένων εκδόσεων; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| καλά, μπορείτε να ελέγξετε τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows (Έναρξη> Προγράμματα> Windows Update) και μπορείτε να ελέγξετε την κάρτα δικτύου ενημερώσεις, βρίσκοντας την κάρτα σας για την ιστοσελίδα τους κατασκευαστές και τη λήψη και εγκατάσταση των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης από εκεί. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν αυτό έγινε με το δρομολογητή σας τότε θα έχετε μόνο που πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ του δρομολογητή και λογισμικό ασύρματης λογισμικού. Όπως προκύπτει από την Netgear, θα πάρω μια ματιά για download αν αυτό είναι πιο εύκολο, έχω κι εγώ γι 'αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να βρούμε κάποια πράγματα wuite εύκολα ότι, αν είναι πιο εύκολο (CD μπορεί να είναι εφιάλτης .. χάσω ένα δεύτερο μου ..) Θα προσθέσω ένα σύνδεσμο για να κατεβάσετε στο επόμενο post μου.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασταθείς σύνδεσης στο Internet - Internet Cox ISP | grewy29 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 1 Ιουν 2009 15:35 |
| Σύνδεση Internet για φορητούς | Dublin100 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 28 Νοε 2008 12:10 |
| Σύνδεση Laptop με το Internet, Δεν υπάρχει σύνδεση | akhlaq768 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 24 Οκτ 2007 13:53 |
| Σύνδεση στο Internet βοηθήσει | asuvfr | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 7 Οκτ 2007 16:50 |
| Σύνδεση στο Internet βοηθήσει | daveonyx | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 11 | 9 Απρ 2007 13:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |