kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Laptop internet kapcsolat

Reply

Téma eszközök
Old Október 8. 2008, 14:10
Csoport tagja

Default Laptop internet kapcsolat

Nemrég volt, hogy telepítse újra a Windows-on az én-m laptop és mivel erre én, ha én viszont az én laptop, miután az "alvó" beállítást, amely rendelkezik a kapcsolatot az internet hosszabb időt vesz igénybe, mint korábban. Mi történik, ma már általában az, hogy appers kell csatlakoztatni, ha bekapcsoljuk, akkor bontja, majd újra csatlakozik újra.
Old Október 8. 2008, 15:04
Donor Group

Van a Windows és a hálózati kártya frissítéseket?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 9 2008, 09:32
Donor Group

Hangok velem mert újra telepíteni havn't Ön telepítette a szoftvert, amit a társaság, hogy a hálózati kártya / adapter, volt egy hasonló helyzet, amikor azt már, mert a Windows kezűleg felderítésére, és kapok a bugyi egy csavar kíváncsi, mit tegyen vele.

Alapvetően, ha telepíti a szoftvert, amely eredetileg az volt, azt fogja észlelni, hogy nagyon gyorsan, mert tudja, pontosan mit is keresi, és szinte azonnal kapcsolódni (Amikor a probléma éppen az volt a különbség kb 10 perc és 10 másodperc ..)

Old Október 9 2008, 13:24
Donor Group

Mint már mondtam talán akár egy járművezető, illetve darab dedikált szoftver hiányzik. Mi az a laptop?

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Október 9 2008, 13:26
Donor Group

És mi az a hálózati kártya / USB adapter?
Old Október 10 2008, 08:56
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Van a Windows és a hálózati kártya frissítéseket?
Hogyan ellenőrizhetem, már az összes Windows-frissítések és a hálózati kártya?
Old Október 10 2008, 08:58
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Hangok velem mert újra telepíteni havn't Ön telepítette a szoftvert, amit a társaság, hogy a hálózati kártya / adapter, volt egy hasonló helyzet, amikor azt már, mert a Windows kezűleg felderítésére, és kapok a bugyi egy csavar kíváncsi, mit tegyen vele.

Alapvetően, ha telepíti a szoftvert, amely eredetileg az volt, azt fogja észlelni, hogy nagyon gyorsan, mert tudja, pontosan mit is keresi, és szinte azonnal kapcsolódni (Amikor a probléma éppen az volt a különbség kb 10 perc és 10 másodperc ..)

Úgy érted, hogy a szoftver jöttem NETGEAR? (Router), és a válasz a másik válasz: Mit jelent ez a hálózati kártya / adapter?
Old Október 10 2008, 08:58
Donor Group

Nos, akkor ellenőrizze az ablakok frissítések (Start> Programok> Windows Update), és akkor ellenőrizze a hálózati kártya frissítéseket, megtalálható a kártyát a gyártó honlapján, és letöltésére és telepítésére a legfrissebb meghajtók is.
Old Október 10 2008, 09:10
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by tinkerbell View Post
Úgy érted, hogy a szoftver jöttem NETGEAR? (Router), és a válasz a másik válasz: Mit jelent ez a hálózati kártya / adapter?
Ha ez isnt a számítógép csatlakozik közvetlenül a router, akkor a szoftver és a tényleges router nem lesz túl jó. A hálózati kártya vagy adapter gondolok, mint egy USB-eszközt, amit a dugó, így a vezeték nélküli hozzáférést.

Ha ez jött el a router akkor csak meg kell különböztetni azokat a szoftvereket és a vezeték nélküli útválasztó szoftvert.

Mivel a Netgear, én már egy pillantást a letöltés, ha ez megkönnyíti, én magam is így kell tenni, hogy néhány dolgot wuite könnyen, ha ez megkönnyíti (CD-k is egy rémálom .. elvesztem a fele Az enyém ..)

Majd adjunk hozzá egy linket a letöltés a következő my post.
Old Október 10 2008, 09:15
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Ha ez isnt a számítógép csatlakozik közvetlenül a router, akkor a szoftver és a tényleges router nem lesz túl jó. A hálózati kártya vagy adapter gondolok, mint egy USB-eszközt, amit a dugó, így a vezeték nélküli hozzáférést.

Ha ez jött el a router akkor csak meg kell különböztetni azokat a szoftvereket és a vezeték nélküli útválasztó szoftvert.

Mivel a Netgear, én már egy pillantást a letöltés, ha ez megkönnyíti, én magam is így kell tenni, hogy néhány dolgot wuite könnyen, ha ez megkönnyíti (CD-k is egy rémálom .. elvesztem a fele Az enyém ..)

Majd adjunk hozzá egy linket a letöltés a következő my post.
Ez isnt 'a fő számítógép conencts a routert, ez a laptop, hogy csatlakozik vezeték nélkül, és az USB biszbasz, hogy eljött a Netgear doboz soha nem használt, mint Nem, tudom, mi meg kéne már használja ?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Instabil Internetkapcsolat - Cox Internet ISP grewy29 Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 1. június 2009 15:35
Internetkapcsolat a laptop Dublin100 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 28. november 2008 12:10
Laptop Kapcsolódás az internethez, nincs kapcsolat akhlaq768 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 24. október 2007 13:53
Internet kapcsolat súgó asuvfr Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 7. október 2007 16:50
Internet kapcsolat súgó daveonyx Hálózatépítés, Modems & VoIP 11 9. április 2007 13:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.