![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég volt, hogy telepítse újra a Windows-on az én-m laptop és mivel erre én, ha én viszont az én laptop, miután az "alvó" beállítást, amely rendelkezik a kapcsolatot az internet hosszabb időt vesz igénybe, mint korábban. Mi történik, ma már általában az, hogy appers kell csatlakoztatni, ha bekapcsoljuk, akkor bontja, majd újra csatlakozik újra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van a Windows és a hálózati kártya frissítéseket?
| |||
| |||
| Hangok velem mert újra telepíteni havn't Ön telepítette a szoftvert, amit a társaság, hogy a hálózati kártya / adapter, volt egy hasonló helyzet, amikor azt már, mert a Windows kezűleg felderítésére, és kapok a bugyi egy csavar kíváncsi, mit tegyen vele. Alapvetően, ha telepíti a szoftvert, amely eredetileg az volt, azt fogja észlelni, hogy nagyon gyorsan, mert tudja, pontosan mit is keresi, és szinte azonnal kapcsolódni (Amikor a probléma éppen az volt a különbség kb 10 perc és 10 másodperc ..)
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mint már mondtam talán akár egy járművezető, illetve darab dedikált szoftver hiányzik. Mi az a laptop?
| |||
| |||
| És mi az a hálózati kártya / USB adapter?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hogyan ellenőrizhetem, már az összes Windows-frissítések és a hálózati kártya? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Nos, akkor ellenőrizze az ablakok frissítések (Start> Programok> Windows Update), és akkor ellenőrizze a hálózati kártya frissítéseket, megtalálható a kártyát a gyártó honlapján, és letöltésére és telepítésére a legfrissebb meghajtók is. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha ez jött el a router akkor csak meg kell különböztetni azokat a szoftvereket és a vezeték nélküli útválasztó szoftvert. Mivel a Netgear, én már egy pillantást a letöltés, ha ez megkönnyíti, én magam is így kell tenni, hogy néhány dolgot wuite könnyen, ha ez megkönnyíti (CD-k is egy rémálom .. elvesztem a fele Az enyém ..) Majd adjunk hozzá egy linket a letöltés a következő my post.
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Instabil Internetkapcsolat - Cox Internet ISP | grewy29 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 1. június 2009 15:35 |
| Internetkapcsolat a laptop | Dublin100 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 28. november 2008 12:10 |
| Laptop Kapcsolódás az internethez, nincs kapcsolat | akhlaq768 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 24. október 2007 13:53 |
| Internet kapcsolat súgó | asuvfr | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 7. október 2007 16:50 |
| Internet kapcsolat súgó | daveonyx | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 9. április 2007 13:59 |
| Téma eszközök | |
| |