![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה אני נאלץ להתקין מחדש חלונות על המחשב הנישא שלי ומאז אני עושה זאת בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הנישא לאחר על "שינה" שבו הוא בדרך כלל ההגדרה היא על החיבור לאינטרנט זה לוקח זמן רב יותר מאשר בעבר. בדרך כלל מה שקורה עכשיו הוא שזה appers להיות מחובר כאשר עברת על כך מתנתק מתחבר מחדש שוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לכם את כל החלונות ואת כרטיס רשת עדכונים?
| |||
| |||
| נשמע לי כמו מאז להתקין מחדש את התוכנה המותקנת havn't כי הגיעו החברה שתבצע את כרטיס רשת / מתאם, היה לי מצב דומה כאשר זה לקח זמן רב יותר משום ש-Windows באופן ידני היה גילוי זה, וכן לקבל את תחתוני נשים בתוך לפתול תוהה מה לעשות עם זה. בעיקרון אם תתקין את התוכנה כי במקור בא עם זה, הוא יאתר אותו במהירות רבה, שכן הוא יודע בדיוק מה שהיא מחפשת, ויהיה חיבור כמעט מיידי (כאשר היתה לי בעיה באמת היה ההבדל בין בערך 10 דקות עד 10 שניות ..)
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאילו כבר אמר, כנראה גם נהג או חתיכת תוכנה ייעודי חסר. מהו מחשב נייד?
| |||
| |||
| וגם מה את כרטיס רשת / מתאם USB?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| כיצד אני יכול לבדוק יש לי את כל החלונות ואת כרטיס רשת עדכונים? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ובכן, אתה יכול לבדוק את עדכוני החלונות (התחל> תוכניות> Windows Update), ואתה יכול לבדוק את עדכוני כרטיס רשת, על ידי למצוא את הכרטיס שלך על יצרני אתר והורדה והתקנה של מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר משם. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אם זה בא עם הנתב שלך, אז אתה תהיה רק צריך להבחין בין נתב אלחוטי תוכנות תוכנה. כפי שלה Netgear, אני אקח לך לחפש להוריד אם כי עושה את זה יותר קל, אני חייבת את זה לעצמי אז אני צריך להיות מסוגל למצוא דברים בקלות wuite אם כי מקל (תקליטורים יכול להיות סיוט .. אני מאבד חצי שלי ..) אני אוסיף קישור כדי להוריד את ההודעה הבאה.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP | grewy29 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 יוני 2009 15:35 |
| החיבור לאינטרנט עבור הנייד | Dublin100 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | -28 נובמבר 2008 12:10 |
| Laptop חיבור לאינטרנט, חיבור לא | akhlaq768 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 24 אוקטובר 2007 13:53 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | asuvfr | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 אוקטובר 2007 16:50 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | daveonyx | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 9th אפריל 2007 13:59 |
| שרשרת כלים | |
| |