![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai iš naujo įdiegti Windows ant mano laptopo, ir kadangi tai daryti man, kai aš įjungti savo nešiojamąjį kompiuterį, kai jis jau buvo ant "miego", kuriame, kuri jai paprastai yra prijungti prie interneto užtruks ilgiau nei anksčiau. Kas dažniausiai daroma dabar, kad appers prijungti, kai çjungtas tada atsijungia ir vėl prisijungia dar kartą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite visus langus ir tinklo plokštė atnaujinimus?
| |||
| |||
| Panašiai kaip ir man, nes iš naujo įdiegti jums havn't įdiegta programinė įranga, kuri atėjo iš bendrovės gamybos tinklo plokštės / adapteris, man buvo panaši situacija, kai ji užtruko ilgiau, nes Windows buvo ranka aptikti jį ir gauti jos moteriškos kelnaitės į Twist įdomu, ką daryti su juo. Iš esmės, jei įdiegėte programinę įrangą, kuri iš pradžių buvo su juo, jis bus aptikti labai greitai, nes ji tiksliai žino, ko jis ieško, ir bus prijungti beveik iš karto (kai aš turėjau problemų skirtumas tikrai buvo maždaug nuo 10 min iki 10 sek ..)
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jau buvo minėta tikriausiai arba vairuotojas ar gabalas, skirtas programinės įrangos trūksta. Kas yra nešiojamas?
| |||
| |||
| Ir kas yra jūsų tinklo plokštės / USB Adapter?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Kaip man patikrinti ar aš turiu visus langus ir tinklo plokštė atnaujinimus? |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| gerai, galite patikrinti "Windows" atnaujinimų (Start> Programs> Windows Update) ir galima patikrinti tinklo plokštės atnaujinimus, ieškant jūsų kortelės gamintojo svetainėje ir atsisiųsti ir įdiegti naujausias tvarkykles iš ten. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei tai atėjo su savo maršrutizatorių tada jums tereikia atskirti kelvedžio programinę įrangą ir bevielio įranga. Kadangi jos NETGEAR, I'll have for download jei tai yra lengviau, aš ją sau, kad aš galėtų rasti some stuff wuite lengvai jei lengviau (CD gali būti košmaras .. I lose puse ieškoti kasyklų ..) Aš Pridėti nuorodą atsisiųsti mano kitame poste.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nestabilus interneto ryšys - Cox Interneto tiekėjas | grewy29 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 1 birželis 2009 15:35 |
| Internet connection for laptop | Dublin100 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Lapkritis 28, 2008 12:10 |
| Jungiamieji nešiojamąjį kompiuterį prie interneto, nėra sujungti | akhlaq768 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 24 spalis 2007 13:53 |
| Internetas Pagalba | asuvfr | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 spalis 2007 16:50 |
| Internetas Pagalba | daveonyx | Networking, Modems & VoIP | 11 | 9 balandis 2007 13:59 |
| Temos įrankiai | |
| |