mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Klēpjdators interneta pieslēgums

Reply

Thread Tools
Old Oktobris 8, 2008, 14:10
Loceklis

Default Klēpjdators interneta pieslēgums

Nesen man bija vēlreiz instalēt windows uz manu portatīvo datoru un tā darot, es kad es savukārt par manu portatīvo datoru, kad tas ir bijis "miega", kurā tā parasti ir par pieslēgumu interneta aizņem ilgāku laiku nekā agrāk. Kas parasti notiek tagad ir tāda, ka appers pieslēgt, kad iesl º tam atvienojas, tad atkal savieno vēlreiz.
Old Oktobris 8, 2008, 15:04
Donors Group

Vai jums ir visi logi un tīkla kartes atjauninājumi?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 9 oktobris 2008, 09:32
Donors Group

Līdzīgi man, piemēram, jo re-install jūs havn't instalēta programmatūra, kas nāca no kompānijai, tīkla karte / adapteris, man bija līdzīga situācija, kad tas prasīja ilgāku laiku, jo Windows ir manuāli atklāt to, un iegūt tās biksītes ar grodumu jautājums, ko darīt ar to.

Būtībā, ja instalējat programmatūru, kas sākotnēji bija ar to, tas atklāj, ka ir ļoti ātri, jo tā zina, ko tieši tas, ko meklē, un savienot gandrīz acumirklī (Kad man bija problēmas atšķirība tiešām bija apmēram 10 min līdz 10 secs ..)

Old 9 oktobris 2008, 13:24
Donors Group

Tāpat kā jau minēts, iespējams, vai nu vadītājs vai gabala īpašu programmatūru missing. Kas ir klēpjdators?

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 9 oktobris 2008, 13:26
Donors Group

Un kādas ir jūsu tīkla kartes / USB Adapter?
Old 10 oktobris 2008, 08:56
Loceklis

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Vai jums ir visi logi un tīkla kartes atjauninājumi?
Kā es varu pārbaudīt i ir visi logi un tīkla kartes atjauninājumi?
Old 10 oktobris 2008, 08:58
Loceklis

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Līdzīgi man, piemēram, jo re-install jūs havn't instalēta programmatūra, kas nāca no kompānijai, tīkla karte / adapteris, man bija līdzīga situācija, kad tas prasīja ilgāku laiku, jo Windows ir manuāli atklāt to, un iegūt tās biksītes ar grodumu jautājums, ko darīt ar to.

Būtībā, ja instalējat programmatūru, kas sākotnēji bija ar to, tas atklāj, ka ir ļoti ātri, jo tā zina, ko tieši tas, ko meklē, un savienot gandrīz acumirklī (Kad man bija problēmas atšķirība tiešām bija apmēram 10 min līdz 10 secs ..)

Vai jums ir programmatūra, kas nāca ar NETGEAR? (Router), un, atbildot uz jūsu otru atbildi what do you mean tīkla karti / adapter?
Old 10 oktobris 2008, 08:58
Donors Group

labi, jūs varat pārbaudīt windows updates (Start> Programs> Windows Update), un jūs varat pārbaudīt tīkla kartes atjauninājumiem, meklējot savu karti ražotāja mājas lapā un lejupielādētu un instalētu jaunāko draiveri no turienes.
Old 10 oktobris 2008, 09:10
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Tinkerbell View Post
Vai jums ir programmatūra, kas nāca ar NETGEAR? (Router), un, atbildot uz jūsu otru atbildi what do you mean tīkla karti / adapter?
Ja šī isn't dators, kas savieno tieši maršrutētāju, tad programmatūru ar faktisko maršrutētāju netiks darīt daudz laba. Ar tīkla karti vai adapteris es domāju kā USB ierīci, plug in, dodot Jums bezvadu piekļuvi.

Ja kas nāca ar jūsu router, tad jums vienkārši ir atšķirt maršrutētāja programmatūras un bezvadu programmatūras.

Tā kā tās Netgear, man būs jāmeklē lejupielādēt ja tas ir vieglāk, man ir tas pats, lai es būtu jāspēj atrast kādu stuff wuite viegli, ja tas padara vieglāku (CD var murgs .. es pazaudēju pusi raktuvju ..)

Es pievienošu saiti, lai lejupielādētu savā nākamajā amatā.
Old 10 oktobris 2008, 09:15
Loceklis

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Ja šī isn't dators, kas savieno tieši maršrutētāju, tad programmatūru ar faktisko maršrutētāju netiks darīt daudz laba. Ar tīkla karti vai adapteris es domāju kā USB ierīci, plug in, dodot Jums bezvadu piekļuvi.

Ja kas nāca ar jūsu router, tad jums vienkārši ir atšķirt maršrutētāja programmatūras un bezvadu programmatūras.

Tā kā tās Netgear, man būs jāmeklē lejupielādēt ja tas ir vieglāk, man ir tas pats, lai es būtu jāspēj atrast kādu stuff wuite viegli, ja tas padara vieglāku (CD var murgs .. es pazaudēju pusi raktuvju ..)

Es pievienošu saiti, lai lejupielādētu savā nākamajā amatā.
Šajā isn't "galvenais dators, conencts uz maršrutētāju, tas ir mans klēpjdators, kas savieno bezvadu, un USB thingy kas nāca netgear kastē man nekad nav lietojuši kā i don, t zināt, Kas to man ir jau lieto ?
Reply

Register

Bookmarks