![]() |
|
| |||
| |||
| Nesen man bija vēlreiz instalēt windows uz manu portatīvo datoru un tā darot, es kad es savukārt par manu portatīvo datoru, kad tas ir bijis "miega", kurā tā parasti ir par pieslēgumu interneta aizņem ilgāku laiku nekā agrāk. Kas parasti notiek tagad ir tāda, ka appers pieslēgt, kad iesl º tam atvienojas, tad atkal savieno vēlreiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir visi logi un tīkla kartes atjauninājumi?
| |||
| |||
| Līdzīgi man, piemēram, jo re-install jūs havn't instalēta programmatūra, kas nāca no kompānijai, tīkla karte / adapteris, man bija līdzīga situācija, kad tas prasīja ilgāku laiku, jo Windows ir manuāli atklāt to, un iegūt tās biksītes ar grodumu jautājums, ko darīt ar to. Būtībā, ja instalējat programmatūru, kas sākotnēji bija ar to, tas atklāj, ka ir ļoti ātri, jo tā zina, ko tieši tas, ko meklē, un savienot gandrīz acumirklī (Kad man bija problēmas atšķirība tiešām bija apmēram 10 min līdz 10 secs ..)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tāpat kā jau minēts, iespējams, vai nu vadītājs vai gabala īpašu programmatūru missing. Kas ir klēpjdators?
| |||
| |||
| Un kādas ir jūsu tīkla kartes / USB Adapter?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Kā es varu pārbaudīt i ir visi logi un tīkla kartes atjauninājumi? |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| labi, jūs varat pārbaudīt windows updates (Start> Programs> Windows Update), un jūs varat pārbaudīt tīkla kartes atjauninājumiem, meklējot savu karti ražotāja mājas lapā un lejupielādētu un instalētu jaunāko draiveri no turienes. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja kas nāca ar jūsu router, tad jums vienkārši ir atšķirt maršrutētāja programmatūras un bezvadu programmatūras. Tā kā tās Netgear, man būs jāmeklē lejupielādēt ja tas ir vieglāk, man ir tas pats, lai es būtu jāspēj atrast kādu stuff wuite viegli, ja tas padara vieglāku (CD var murgs .. es pazaudēju pusi raktuvju ..) Es pievienošu saiti, lai lejupielādētu savā nākamajā amatā.
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |