rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Laptop do internetu

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 października 2008, 14:10
Członek grupy

Default Laptop do internetu

Niedawno musiał ponownie zainstalować system Windows na moim laptopie i od tego I za każdym razem, gdy mogę włączyć mój laptop po przycisku "uśpienia" ustawienie, które zwykle znajduje się na połączenie z internetem trwa dłużej niż do tej pory. Jak zwykle dzieje się teraz, że appers być połączone, gdy włączony następnie rozłącza ponownie łączy się ponownie.
Old 8 października 2008, 15:04
Grupa dawcy

Masz wszystkie okna i karty sieciowej aktualizacji?

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 9 październik 2008, 09:32
Grupa dawcy

Dźwięki do mnie, ponieważ ponownie zainstalować havn't jest zainstalowane oprogramowanie, które pochodzi od firmy dokonującej karta sieciowa / adapter, miałem podobną sytuację, kiedy trzeba było dłużej, ponieważ system Windows został ręcznie wykrywania go i zaczyna jej majtki po kolana w skręcie Zastanawiałem się co z nim zrobić.

Zasadniczo, jeśli zainstalować oprogramowanie, które pochodzi z nim, to będzie ona wykryć bardzo szybko, gdyż wie dokładnie, co to szukają i połączyć niemal natychmiast (Kiedy miałem problem różnica była około 10 minut do 10 sekund ..)

Old 9 październik 2008, 13:24
Grupa dawcy

Jak zostało powiedziane prawdopodobnie albo kierowcy lub kawałek poświęcony oprogramowaniu brakuje. Co to jest laptop?

My System: #

Procesor (y):
Intel Q6600
Płyta główna:
MSI P6N SLI V2
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Karta graficzna (y):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Karta dźwiękowa:
Zintegrowana 8 kanałowy
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Bezprzewodowe
Monitor (y):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (-y):
Windows XP Professional z dodatkiem SP3
Old 9 październik 2008, 13:26
Grupa dawcy

A także to, co karty sieciowej / USB?
Old 10 października 2008, 08:56
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by thingie2 View Post
Masz wszystkie okna i karty sieciowej aktualizacji?
Jak mam sprawdzić wszystkie okna i karty sieciowej aktualizacji?
Old 10 października 2008, 08:58
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Dźwięki do mnie, ponieważ ponownie zainstalować havn't jest zainstalowane oprogramowanie, które pochodzi od firmy dokonującej karta sieciowa / adapter, miałem podobną sytuację, kiedy trzeba było dłużej, ponieważ system Windows został ręcznie wykrywania go i zaczyna jej majtki po kolana w skręcie Zastanawiałem się co z nim zrobić.

Zasadniczo, jeśli zainstalować oprogramowanie, które pochodzi z nim, to będzie ona wykryć bardzo szybko, gdyż wie dokładnie, co to szukają i połączyć niemal natychmiast (Kiedy miałem problem różnica była około 10 minut do 10 sekund ..)

Czy oznacza, że oprogramowanie wraz z NETGEAR? (Router), w odpowiedzi na inne odpowiedzi, co masz na myśli karta sieciowa / karta?
Old 10 października 2008, 08:58
Grupa dawcy

dobrze, możesz sprawdzić aktualizacje systemu Windows (Start> Programy> Windows Update) i można sprawdzić karty sieciowej aktualizacje, poprzez znalezienie karty na stronie producenta oraz pobierania i instalowania najnowszych sterowników stamtąd.
Old 10 października 2008, 09:10
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Tinkerbell View Post
Czy oznacza, że oprogramowanie wraz z NETGEAR? (Router), w odpowiedzi na inne odpowiedzi, co masz na myśli karta sieciowa / karta?
Jeśli ten isnt że komputer łączy się bezpośrednio do routera, a następnie oprogramowanie z rzeczywistą router nie będzie robić wiele dobrego. Poprzez kartę sieciową lub karty To znaczy jak urządzenie USB, które można podłączyć, dając dostępu bezprzewodowego.

Jeżeli okaże się, że wraz z routera będziesz wystarczy różnicowanie oprogramowanie routera bezprzewodowego i oprogramowania.

W jego Netgear, I'll zajrzyj do pobrania, jeżeli ułatwia mam to ja, więc powinny być w stanie znaleźć rzeczy wuite łatwo, jeżeli ułatwia (CD można koszmar .. stracę pół mój ..)

I'll dodać link do pobrania w moim następna wiadomość.
Old 10 października 2008, 09:15
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Jeśli ten isnt że komputer łączy się bezpośrednio do routera, a następnie oprogramowanie z rzeczywistą router nie będzie robić wiele dobrego. Poprzez kartę sieciową lub karty To znaczy jak urządzenie USB, które można podłączyć, dając dostępu bezprzewodowego.

Jeżeli okaże się, że wraz z routera będziesz wystarczy różnicowanie oprogramowanie routera bezprzewodowego i oprogramowania.

W jego Netgear, I'll zajrzyj do pobrania, jeżeli ułatwia mam to ja, więc powinny być w stanie znaleźć rzeczy wuite łatwo, jeżeli ułatwia (CD można koszmar .. stracę pół mój ..)

I'll dodać link do pobrania w moim następna wiadomość.
Ten isnt 'głównego komputera, który conencts do routera, to jest mój laptop, który łączy się bezprzewodowo i USB thingy że wszedł w Netgear pole i nigdy nie używane jako I don, t know whats it powinny i zostały zastosowane ?
Reply

Register

Zakładki