![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno musiał ponownie zainstalować system Windows na moim laptopie i od tego I za każdym razem, gdy mogę włączyć mój laptop po przycisku "uśpienia" ustawienie, które zwykle znajduje się na połączenie z internetem trwa dłużej niż do tej pory. Jak zwykle dzieje się teraz, że appers być połączone, gdy włączony następnie rozłącza ponownie łączy się ponownie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masz wszystkie okna i karty sieciowej aktualizacji?
| |||
| |||
| Dźwięki do mnie, ponieważ ponownie zainstalować havn't jest zainstalowane oprogramowanie, które pochodzi od firmy dokonującej karta sieciowa / adapter, miałem podobną sytuację, kiedy trzeba było dłużej, ponieważ system Windows został ręcznie wykrywania go i zaczyna jej majtki po kolana w skręcie Zastanawiałem się co z nim zrobić. Zasadniczo, jeśli zainstalować oprogramowanie, które pochodzi z nim, to będzie ona wykryć bardzo szybko, gdyż wie dokładnie, co to szukają i połączyć niemal natychmiast (Kiedy miałem problem różnica była około 10 minut do 10 sekund ..)
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak zostało powiedziane prawdopodobnie albo kierowcy lub kawałek poświęcony oprogramowaniu brakuje. Co to jest laptop?
| |||
| |||
| A także to, co karty sieciowej / USB?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jak mam sprawdzić wszystkie okna i karty sieciowej aktualizacji? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| dobrze, możesz sprawdzić aktualizacje systemu Windows (Start> Programy> Windows Update) i można sprawdzić karty sieciowej aktualizacje, poprzez znalezienie karty na stronie producenta oraz pobierania i instalowania najnowszych sterowników stamtąd. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeżeli okaże się, że wraz z routera będziesz wystarczy różnicowanie oprogramowanie routera bezprzewodowego i oprogramowania. W jego Netgear, I'll zajrzyj do pobrania, jeżeli ułatwia mam to ja, więc powinny być w stanie znaleźć rzeczy wuite łatwo, jeżeli ułatwia (CD można koszmar .. stracę pół mój ..) I'll dodać link do pobrania w moim następna wiadomość.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |