menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Laptop internetové pripojenie

Reply

Thread Tools
Old 8. októbra 2008, 14:10
Člen Skupina

Default Laptop internetové pripojenie

Nedávno som musel znova-inštalácii systému Windows na mojom notebooku a pretože som to vždy, keď som zase na mojom notebooku potom, čo bol na "spánku", v ktorej sa zvyčajne nachádza na pripojenie k internetu dlhšie, ako je zvyknutý. Čo sa obvykle deje teraz, je to, že appers byť pripojený po zapnutí potom odpojí potom znova-opäť pripojí.
Old 8. októbra 2008, 15:04
Darcu Skupina

Máte všetkých okien a sieťová karta aktualizácií?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 9. októbra 2008, 09:32
Darcu Skupina

Znie mi to, ako od re-install ste havn't nainštalovaný softvér, ktorý prišiel zo spoločnosti, aby sieťová karta / adaptér, som mal podobné situácii, keď to trvalo dlhšie, pretože Windows bol ručne zistiť, a ako sa jej nohavičky v twist Rozmýšľate, čo robiť.

V podstate ak nainštalujete softvér, ktorý pôvodne prišiel s tým, že zistí, že veľmi rýchlo, pretože vie presne, čo je to hľadajú, a pripojiť takmer okamžite (keď som mal problém je rozdiel naozaj bola z asi 10 minút na 10 sekúnd ..)

Old 9. októbra 2008, 13:24
Darcu Skupina

Tak ako bolo povedané zrejme buď vodič alebo kus špecializovaný softvér chýba. Čo je to notebook?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 9. októbra 2008, 13:26
Darcu Skupina

A tiež to, čo je vaša sieťová karta / USB adaptér?
Old 10. októbra 2008, 08:56
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Máte všetkých okien a sieťová karta aktualizácií?
Ako môžem skontrolovať, mám všetky okná a sieťová karta aktualizácií?
Old 10. októbra 2008, 08:58
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Znie mi to, ako od re-install ste havn't nainštalovaný softvér, ktorý prišiel zo spoločnosti, aby sieťová karta / adaptér, som mal podobné situácii, keď to trvalo dlhšie, pretože Windows bol ručne zistiť, a ako sa jej nohavičky v twist Rozmýšľate, čo robiť.

V podstate ak nainštalujete softvér, ktorý pôvodne prišiel s tým, že zistí, že veľmi rýchlo, pretože vie presne, čo je to hľadajú, a pripojiť takmer okamžite (keď som mal problém je rozdiel naozaj bola z asi 10 minút na 10 sekúnd ..)

Máš na mysli softvér, ktorý prišiel s NETGEAR? (Router), a v nadväznosti na vaše ďalšie odpoveď, čo máte na mysli sieťová karta / adaptér?
Old 10. októbra 2008, 08:58
Darcu Skupina

dobre, môžete skontrolovať aktualizácie systému Windows (Štart> Programy> Windows Update) a môžete si skontrolovať, sieťové karty aktualizácia nájdením vašej karty na webových stránkach výrobcu a stiahnuť a nainštalovať najnovšie ovládače odtiaľ.
Old 10. októbra 2008, 09:10
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Tinkerbell View Post
Máš na mysli softvér, ktorý prišiel s NETGEAR? (Router), a v nadväznosti na vaše ďalšie odpoveď, čo máte na mysli sieťová karta / adaptér?
Ak táto isnt počítač, ktorý sa pripája priamo k routeru a potom softvér sa skutočným router nebude robiť moc dobre. Do sieťovej karty alebo adaptéra Teda ako USB zariadenie, ktoré vám plug in, ktorá vám bezdrôtový prístup.

V prípade, že prišli so svojimi router potom budete musieť rozlišovať medzi routerem softvéru a bezdrôtových softvér.

Rovnako ako jeho Netgear, uvidíme sa pozrieť na download-li, že uľahčuje, som sám tak by som mal byť schopný nájsť niečo wuite ľahko, ak tento uľahčuje (CD môže byť nočná mora .. som stratil polovica moje ..)

I'll pridať odkaz na stiahnutie v mojej ďalšej post.
Old 10. októbra 2008, 09:15
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Ak táto isnt počítač, ktorý sa pripája priamo k routeru a potom softvér sa skutočným router nebude robiť moc dobre. Do sieťovej karty alebo adaptéra Teda ako USB zariadenie, ktoré vám plug in, ktorá vám bezdrôtový prístup.

V prípade, že prišli so svojimi router potom budete musieť rozlišovať medzi routerem softvéru a bezdrôtových softvér.

Rovnako ako jeho Netgear, uvidíme sa pozrieť na download-li, že uľahčuje, som sám tak by som mal byť schopný nájsť niečo wuite ľahko, ak tento uľahčuje (CD môže byť nočná mora .. som stratil polovica moje ..)

I'll pridať odkaz na stiahnutie v mojej ďalšej post.
Táto isnt 'na hlavný počítač, ktorý conencts na router, to je môj notebook, ktorý sa pripája bezdrôtovo, a USB thingy, ktoré sa stalo v Netgear krabici som nikdy použitý aj ako to, nevím co by to bolo aj používanie ?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP grewy29 Siete, Modemy & VoIP 0 1. jún 2009 15:35
Internetové pripojenie pre laptop Dublin100 Siete, Modemy & VoIP 3 28. novembra 2008 12:10
Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie akhlaq768 Siete, Modemy & VoIP 3 24. október 2007 13:53
Pripojenie k internetu pomoci asuvfr Siete, Modemy & VoIP 1 7. októbra 2007 16:50
Pripojenie k internetu pomoci daveonyx Siete, Modemy & VoIP 11 9 apríla 2007 13:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.