![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som musel znova-inštalácii systému Windows na mojom notebooku a pretože som to vždy, keď som zase na mojom notebooku potom, čo bol na "spánku", v ktorej sa zvyčajne nachádza na pripojenie k internetu dlhšie, ako je zvyknutý. Čo sa obvykle deje teraz, je to, že appers byť pripojený po zapnutí potom odpojí potom znova-opäť pripojí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte všetkých okien a sieťová karta aktualizácií?
| |||
| |||
| Znie mi to, ako od re-install ste havn't nainštalovaný softvér, ktorý prišiel zo spoločnosti, aby sieťová karta / adaptér, som mal podobné situácii, keď to trvalo dlhšie, pretože Windows bol ručne zistiť, a ako sa jej nohavičky v twist Rozmýšľate, čo robiť. V podstate ak nainštalujete softvér, ktorý pôvodne prišiel s tým, že zistí, že veľmi rýchlo, pretože vie presne, čo je to hľadajú, a pripojiť takmer okamžite (keď som mal problém je rozdiel naozaj bola z asi 10 minút na 10 sekúnd ..)
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak ako bolo povedané zrejme buď vodič alebo kus špecializovaný softvér chýba. Čo je to notebook?
| |||
| |||
| A tiež to, čo je vaša sieťová karta / USB adaptér?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ako môžem skontrolovať, mám všetky okná a sieťová karta aktualizácií? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| dobre, môžete skontrolovať aktualizácie systému Windows (Štart> Programy> Windows Update) a môžete si skontrolovať, sieťové karty aktualizácia nájdením vašej karty na webových stránkach výrobcu a stiahnuť a nainštalovať najnovšie ovládače odtiaľ. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
V prípade, že prišli so svojimi router potom budete musieť rozlišovať medzi routerem softvéru a bezdrôtových softvér. Rovnako ako jeho Netgear, uvidíme sa pozrieť na download-li, že uľahčuje, som sám tak by som mal byť schopný nájsť niečo wuite ľahko, ak tento uľahčuje (CD môže byť nočná mora .. som stratil polovica moje ..) I'll pridať odkaz na stiahnutie v mojej ďalšej post.
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. jún 2009 15:35 |
| Internetové pripojenie pre laptop | Dublin100 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 28. novembra 2008 12:10 |
| Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie | akhlaq768 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 24. október 2007 13:53 |
| Pripojenie k internetu pomoci | asuvfr | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7. októbra 2007 16:50 |
| Pripojenie k internetu pomoci | daveonyx | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 9 apríla 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |