![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам морао поново инсталирате систем Уиндоус на мој лаптоп и од тога сам сваки пут кад сам скренути на мој лаптоп након што је на "спавање" поставка која је обично је на везу на интернет траје дуже него што је. Шта се обично дешава сада је да апперс бити повезана када укључите дисцоннецтс затим поново повезује поново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли добили све прозоре и мрежна картица исправке?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звуци ми као да се од поново инсталирате хавн'т сте инсталирали софтвер који је дошао из компаније стварање мреже картицу / адаптер, сам имао сличну ситуацију када га је узео, јер дуже Уиндоус откривање га је ручно, а узимајући у њене гаћице упрести питате се шта учинити са њом. Углавном ако сте инсталирали софтвер који изворно је дошао с њим, он ће врло брзо препознати га јер зна да је управо оно што тражите, и готово одмах ће се прикључити (Када сам имао проблем разлика заправо је од око 10 мин па све до 10 сек ..)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што је рекао је вероватно било возача или комад софтвера посвећена недостаје. Шта је то лаптоп?
| |||
| |||
| И оно што је ваше мрежне картице / УСБ адаптер?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Како могу проверити имам све прозоре и мрежна картица исправке? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| добро, можете проверити Уиндоус исправке (Старт> Програми> Уиндоус Упдате), а можете проверити мрежна картица исправке, по проналаску вашег картице на уеб страницу произвођача и преузимате и инсталирате најновије дривер оданде. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ако је дошла са вашим рутери онда ћете само да разлику између радио усмјеривач софтвер и софтвер. Нетгеар као своју, ја ћу имати формат за доунлоад ако се то олакшава, имам га ја, па ми би требало да буде у могућности за наћи неке ствари једноставно ууите ако која олакшава (ЦД-а могу бити ноћна мора .. сам изгубио половина минско ..) Ја ћу додати линк за доунлоад у мој следећи пост.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|