az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Dizüstü internet bağlantısı

Reply

Konu Araçları
Old 8 Ekim 2008, 14:10
Üye Grubu

Default Dizüstü internet bağlantısı

Sonra "sleep" normal internet bağlantısı alır uzun için kullanılan hangi ayarda oldu yani zaman benim dizüstü açmak beri yapıyorum Kısa yeniden vardı-benim laptop ve pencereler yükleyin. Ne olur genelde artık bu zaman sonra yeniden yeniden bağlanır bırakır açık bağlı olarak appers olduğunu.
Old 8 Ekim 2008, 15:04
Bağış Grubu

Tüm pencereler ve ağ kartı güncellemeler var mı?

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 9 Ekim 2008, 09:32
Bağış Grubu

Bana yeniden beri gibi-bu şirket ağ kartı yapma / adaptör gelen yazılım yüklü havn't yüklemek Windows elle tespit oldu, ben de benzer bir durum bu uzun sürdü ve bir bükülme ile kısa pantolon almak ne yapacağını merak ediyor.

Temelde Eğer asıl olarak birlikte gelen yazılımı yüklemeniz çünkü tam olarak bu ve aradığını bulmakta neredeyse anında bağlanır bilir, çok hızlı bir şekilde bunu algılar (ne zaman fark gerçekten 10 dakika 10 saniye kadar olan sorunu vardı ..)

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 9 Ekim 2008, 13:24
Bağış Grubu

Benzer olarak belki de bir sürücü veya özel yazılım parçası eksik söyledi. Ne dizüstü nedir?

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 9 Ekim 2008, 13:26
Bağış Grubu

Ve de ne ağ kartı / USB Adaptörü nedir?
Old 10 Ekim 2008, 08:56
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Tüm pencereler ve ağ kartı güncellemeler var mı?
Nasıl kontrol ederim tüm pencereler ve ağ kartı güncellemeler var mı?
Old 10 Ekim 2008, 08:58
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Bana yeniden beri gibi-bu şirket ağ kartı yapma / adaptör gelen yazılım yüklü havn't yüklemek Windows elle tespit oldu, ben de benzer bir durum bu uzun sürdü ve bir bükülme ile kısa pantolon almak ne yapacağını merak ediyor.

Temelde Eğer asıl olarak birlikte gelen yazılımı yüklemeniz çünkü tam olarak bu ve aradığını bulmakta neredeyse anında bağlanır bilir, çok hızlı bir şekilde bunu algılar (ne zaman fark gerçekten 10 dakika 10 saniye kadar olan sorunu vardı ..)

O Netgear (yönlendirici) ve ne ağ kartı / adaptörü demek diğer cevap karşısında birlikte yazılım anlamına mı?
Old 10 Ekim 2008, 08:58
Bağış Grubu

iyi, Windows güncellemeleri kontrol edebilirsiniz (Başlat> Programlar> Windows Update) ve, üreticilerinin web sitenizde kartı bulma ve indirme ve en son sürücüleri yükleyerek ağ kartı güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Old 10 Ekim 2008, 09:10
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by tinkerbell View Post
O Netgear (yönlendirici) ve ne ağ kartı / adaptörü demek diğer cevap karşısında birlikte yazılım anlamına mı?
Bu isnt bilgisayar doğrudan yönlendirici, sonra da gerçek router yazılımı bağlanır kadar iyi değildir. Ağ kartı veya adaptörü ile Sana taktığınız bir USB aygıt, kablosuz erişim vermek gibi anlamına gelir.

Bu yönlendirici sonra size sadece yönlendirici yazılım ve kablosuz yazılım arasındaki farkı gerekecektir geldi.

Kendi Netgear olarak, bir indirme bu daha kolay, çok bazı şeyler wuite bulmak kolay bu daha kolay (CD kabus olabilir yapar .. ben kaybettim gerekir bunu kendim var yapan bir göz olur yarı mayın ve ..)

Ben gelecek sonrası indirmek için bir link ekleriz.
Old 10 Ekim 2008, 09:15
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Bu isnt bilgisayar doğrudan yönlendirici, sonra da gerçek router yazılımı bağlanır kadar iyi değildir. Ağ kartı veya adaptörü ile Sana taktığınız bir USB aygıt, kablosuz erişim vermek gibi anlamına gelir.

Bu yönlendirici sonra size sadece yönlendirici yazılım ve kablosuz yazılım arasındaki farkı gerekecektir geldi.

Kendi Netgear olarak, bir indirme bu daha kolay, çok bazı şeyler wuite bulmak kolay bu daha kolay (CD kabus olabilir yapar .. ben kaybettim gerekir bunu kendim var yapan bir göz olur yarı mayın ve ..)

Ben gelecek sonrası indirmek için bir link ekleriz.
I kullanarak gereken bu isnt 'ana bilgisayar yönlendiriciye conencts, bu kablosuz bağlantı benim laptop ve bu Netgear kutusunu i geldi USB thingy I don olarak kullanılmış ve hiç is değil bu nedir biliyor ?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından