![]() |
|
| |||
| |||
| Sonra "sleep" normal internet bağlantısı alır uzun için kullanılan hangi ayarda oldu yani zaman benim dizüstü açmak beri yapıyorum Kısa yeniden vardı-benim laptop ve pencereler yükleyin. Ne olur genelde artık bu zaman sonra yeniden yeniden bağlanır bırakır açık bağlı olarak appers olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm pencereler ve ağ kartı güncellemeler var mı?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bana yeniden beri gibi-bu şirket ağ kartı yapma / adaptör gelen yazılım yüklü havn't yüklemek Windows elle tespit oldu, ben de benzer bir durum bu uzun sürdü ve bir bükülme ile kısa pantolon almak ne yapacağını merak ediyor. Temelde Eğer asıl olarak birlikte gelen yazılımı yüklemeniz çünkü tam olarak bu ve aradığını bulmakta neredeyse anında bağlanır bilir, çok hızlı bir şekilde bunu algılar (ne zaman fark gerçekten 10 dakika 10 saniye kadar olan sorunu vardı ..)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benzer olarak belki de bir sürücü veya özel yazılım parçası eksik söyledi. Ne dizüstü nedir?
| |||
| |||
| Ve de ne ağ kartı / USB Adaptörü nedir?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nasıl kontrol ederim tüm pencereler ve ağ kartı güncellemeler var mı? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| iyi, Windows güncellemeleri kontrol edebilirsiniz (Başlat> Programlar> Windows Update) ve, üreticilerinin web sitenizde kartı bulma ve indirme ve en son sürücüleri yükleyerek ağ kartı güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu yönlendirici sonra size sadece yönlendirici yazılım ve kablosuz yazılım arasındaki farkı gerekecektir geldi. Kendi Netgear olarak, bir indirme bu daha kolay, çok bazı şeyler wuite bulmak kolay bu daha kolay (CD kabus olabilir yapar .. ben kaybettim gerekir bunu kendim var yapan bir göz olur yarı mayın ve ..) Ben gelecek sonrası indirmek için bir link ekleriz.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|