менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Ноутбук підключення до Інтернету

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 жовтня 2008, 14:10
Член групи

Default Ноутбук підключення до Інтернету

Мені нещодавно довелося встановлювати заново Windows на моєму ноутбуку, і після цього я всякий раз, коли я переходжу на моєму ноутбуці після того, як на "спати" місцях, де це зазвичай і буває на підключення до Інтернету потрібно більше часу, ніж раніше. Що зазвичай відбувається зараз в тому, що Appers бути пов'язані при включенні відключається потім знову з'єднується знову.
Old 8 жовтня 2008, 15:04
Донор групи

Чи є у вас всі вікна і оновлення мережевої карти?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 9 жовтня 2008, 09:32
Донор групи

Звучить для мене як після переустановки ви Havn't встановлено програмне забезпечення, що постачається з компанією рішень мережевої карти / адаптера, у мене була аналогічна ситуація, коли це було потрібно більше часу, так як вікон було вручну виявлення, і отримувати свої трусики в поворот цікаво, що з ним робити.

В основному, якщо ви встановите програмне забезпечення, яке спочатку прийшли з ним, він буде виявити його дуже швидко, тому що він точно знає, чого він шукає, і буде підключити практично миттєво (Коли я мав проблему різниці дійсно було від 10 хвилин до 10 сек ..)

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 9 жовтня 2008, 13:24
Донор групи

Як було сказано, ймовірно, або драйверів або шматок спеціалізоване програмне забезпечення відсутній. Що таке ноутбук?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 9 жовтня 2008, 13:26
Донор групи

А також те, що ваша мережева карта / USB адаптер?
Old 10 жовтня 2008, 08:56
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Чи є у вас всі вікна і оновлення мережевої карти?
Як я можу перевірити у мене є всі вікна і оновлення мережевої карти?
Old 10 жовтня 2008, 08:58
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Звучить для мене як після переустановки ви Havn't встановлено програмне забезпечення, що постачається з компанією рішень мережевої карти / адаптера, у мене була аналогічна ситуація, коли це було потрібно більше часу, так як вікон було вручну виявлення, і отримувати свої трусики в поворот цікаво, що з ним робити.

В основному, якщо ви встановите програмне забезпечення, яке спочатку прийшли з ним, він буде виявити його дуже швидко, тому що він точно знає, чого він шукає, і буде підключити практично миттєво (Коли я мав проблему різниці дійсно було від 10 хвилин до 10 сек ..)

Ви хочете сказати, програмне забезпечення, що постачається з NETGEAR? (Маршрутизатора), і у відповідь на інший ваш відповідь, що ти маєш на увазі мережеву карту / адаптер?
Old 10 жовтня 2008, 08:58
Донор групи

Ну, ви можете перевірити оновлення для Windows (Start> Programs> Windows Update), і ви можете перевірити оновлення мережевої карти, шляхом знаходження вашої картки на веб-сайті виробники та завантаження та встановлення останніх версій драйверів звідти.
Old 10 жовтня 2008, 09:10
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Tinkerbell View Post
Ви хочете сказати, програмне забезпечення, що постачається з NETGEAR? (Маршрутизатора), і у відповідь на інший ваш відповідь, що ти маєш на увазі мережеву карту / адаптер?
Якщо це хіба комп'ютер, який підключається безпосередньо до маршрутизатора, то програмне забезпечення з фактичними маршрутизатор не зробить багато хорошого. До мережевої карти або адаптера я маю на увазі, як пристрій USB, що ви підключите, даючи вам бездротовий доступ.

Якщо, що додається до маршрутизатора то вам просто доведеться проводити розходження між маршрутизатором і програмне забезпечення для бездротових телекомунікацій.

Як своє Netgear, мені доведеться шукати завантажити, якщо це легше, я сама так що я повинна бути в змозі знайти деякі речі wuite легко, якщо це легше (компакт-диски можуть бути кошмар .. я втратив половину мої ..)

Я додам посилання на скачування в моєму наступному пості.
Old 10 жовтня 2008, 09:15
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Якщо це хіба комп'ютер, який підключається безпосередньо до маршрутизатора, то програмне забезпечення з фактичними маршрутизатор не зробить багато хорошого. До мережевої карти або адаптера я маю на увазі, як пристрій USB, що ви підключите, даючи вам бездротовий доступ.

Якщо, що додається до маршрутизатора то вам просто доведеться проводити розходження між маршрутизатором і програмне забезпечення для бездротових телекомунікацій.

Як своє Netgear, мені доведеться шукати завантажити, якщо це легше, я сама так що я повинна бути в змозі знайти деякі речі wuite легко, якщо це легше (компакт-диски можуть бути кошмар .. я втратив половину мої ..)

Я додам посилання на скачування в моєму наступному пості.
Це хіба 'основний комп'ютер, який conencts до маршрутизатора, це мій ноутбук, який з'єднується бездротовим, а Thingy USB, що прийшли в полі NETGEAR я ніколи не використовував його як я Дону; знаю Whats його на я мав використати його ?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.