![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені нещодавно довелося встановлювати заново Windows на моєму ноутбуку, і після цього я всякий раз, коли я переходжу на моєму ноутбуці після того, як на "спати" місцях, де це зазвичай і буває на підключення до Інтернету потрібно більше часу, ніж раніше. Що зазвичай відбувається зараз в тому, що Appers бути пов'язані при включенні відключається потім знову з'єднується знову. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у вас всі вікна і оновлення мережевої карти?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить для мене як після переустановки ви Havn't встановлено програмне забезпечення, що постачається з компанією рішень мережевої карти / адаптера, у мене була аналогічна ситуація, коли це було потрібно більше часу, так як вікон було вручну виявлення, і отримувати свої трусики в поворот цікаво, що з ним робити. В основному, якщо ви встановите програмне забезпечення, яке спочатку прийшли з ним, він буде виявити його дуже швидко, тому що він точно знає, чого він шукає, і буде підключити практично миттєво (Коли я мав проблему різниці дійсно було від 10 хвилин до 10 сек ..)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як було сказано, ймовірно, або драйверів або шматок спеціалізоване програмне забезпечення відсутній. Що таке ноутбук?
| |||
| |||
| А також те, що ваша мережева карта / USB адаптер?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Як я можу перевірити у мене є всі вікна і оновлення мережевої карти? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ну, ви можете перевірити оновлення для Windows (Start> Programs> Windows Update), і ви можете перевірити оновлення мережевої карти, шляхом знаходження вашої картки на веб-сайті виробники та завантаження та встановлення останніх версій драйверів звідти. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо, що додається до маршрутизатора то вам просто доведеться проводити розходження між маршрутизатором і програмне забезпечення для бездротових телекомунікацій. Як своє Netgear, мені доведеться шукати завантажити, якщо це легше, я сама так що я повинна бути в змозі знайти деякі речі wuite легко, якщо це легше (компакт-диски можуть бути кошмар .. я втратив половину мої ..) Я додам посилання на скачування в моєму наступному пості.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|