Осветление Дизайн Софтуер контрол Ей всички Im доста добре с компютрите, но никога не Айв наистина необходими, за да направя нещо със софтуер. Im едно осветление дизайнер и аз имам софтуер, който ми позволява да се контролира основно осветление чрез LAN за фокусиране осветление и др. Проблемът е, този софтуер е много основно. тя doesant позволява програмиране. Тя използва малко от софтуера на компютъра-домакин, както и върху контрола comuter / PDA просто зареждане на Internet Explorer и вида на IP адреса на компютъра със софтуера текат и получавате основния екран с текстово поле и няколко копчета за канала др Сега всичко това работи чудесно, но има ли някакъв начин, че биха могли да използват някакъв вид софтуер, който работи по същия начин, освен че интерфейси с истинското ми осветление софтуер, който го стартирам показва с. Това използва клавишни комбинации да бъдат контролирани. така че предполагам, че ще бъде по-лесно да има хост компютър генерира правото комбинации, а просто имат PDA изпрати прости ключови удар на този софтуер, който би interprete нея и генерират правото макро? няма някой от този смисъл? Моля помогнете и насочете в правилната посока.
Много благодаря
~ ~ Аарон |