manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Lighting Design Software kontrole

Reply

Thread Tools
Old 6. kolovoz 2007, 12:28
Novi član grupe

Default Lighting Design Software kontrole

Hej sve im prilično dobar s kompjuterima, ali nikad zaista potrebna Ive učiniti ništa sa softverom. Im jednog dizajnera rasvjete i sam softver koji dozvoljava mene za kontrolu osnovnih rasvjete kroz LAN za fokusiranje svjetla itd.. problem je ovaj softver je vrlo osnovni. doesant dopustiti da bilo koji programiranja. Ona koristi malo softvera na računalo domaćin, a na kontroli comuter / PDA jednostavno učitavanje Internet Explorer i upišite IP adresu računala sa softverom prikazuju i dobiti osnovne zaslon s tekstom kutija i nekoliko gumbi za kanale i sl. Sve se to radi odlično, ali je li bilo koji način na koji bih mogao koristiti neke vrste softvera koji radi na isti način, osim da se s mojim sučelja u stvarnom rasvjete mogu pokrenuti softver koji pokazuje s. Koji koristi kombinacija tipki da bude pod kontrolom. pa mislim da bi bilo lakše da ima osnovno računalo generira pravo kombinacija, a upravo su PDA pošalji jednostavan ključ udara na ovaj softver interprete koji će ga i ostvariti pravo makro? se bilo koji od ovo smisla? Please help i točka u pravom smjeru.

Puno hvala
~ ~ Aron
Old 6. siječanj 2008, 12:47
Novi član grupe

Default Lighting Design Software kontrole

http://www.lightorama.com/products.html
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji Web dizajn softver? megabajt Web Dizajn, Hosting & SEO 5 27. veljača 2009 08:41
Film / Film Rasvjeta Software Black Magic Multimedija i kodeci 2 22 siječanj 2009 13:38
Web Design Software izbor? jack100 Web Dizajn, Hosting & SEO 11 30. prosinac 2007 14:00
Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network 597 Općenito Software Chat 1 28. studeni 2007 13:19
Best WYSIWYG Web Design Software Gail M Web Dizajn, Hosting & SEO 7 23. lipnja 2007 01:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.