Lighting Design Software kontrole Hej sve im prilično dobar s kompjuterima, ali nikad zaista potrebna Ive učiniti ništa sa softverom. Im jednog dizajnera rasvjete i sam softver koji dozvoljava mene za kontrolu osnovnih rasvjete kroz LAN za fokusiranje svjetla itd.. problem je ovaj softver je vrlo osnovni. doesant dopustiti da bilo koji programiranja. Ona koristi malo softvera na računalo domaćin, a na kontroli comuter / PDA jednostavno učitavanje Internet Explorer i upišite IP adresu računala sa softverom prikazuju i dobiti osnovne zaslon s tekstom kutija i nekoliko gumbi za kanale i sl. Sve se to radi odlično, ali je li bilo koji način na koji bih mogao koristiti neke vrste softvera koji radi na isti način, osim da se s mojim sučelja u stvarnom rasvjete mogu pokrenuti softver koji pokazuje s. Koji koristi kombinacija tipki da bude pod kontrolom. pa mislim da bi bilo lakše da ima osnovno računalo generira pravo kombinacija, a upravo su PDA pošalji jednostavan ključ udara na ovaj softver interprete koji će ga i ostvariti pravo makro? se bilo koji od ovo smisla? Please help i točka u pravom smjeru.
Puno hvala
~ ~ Aron |