פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

עיצוב תאורה תוכנות שליטה

Reply

שרשרת כלים
Old 6 אוגוסט 2007, 12:28
קבוצת חברות חדשות

Default עיצוב תאורה תוכנות שליטה

היי כל IM טוב למדי עם מחשבים ive אבל אף פעם לא באמת צריכים לעשות משהו עם התוכנה. Im א ו מעצב התאורה יש לי תוכנה שתאפשר לי שליטה בסיסית תאורה באמצעות רשת עבור המתמקד האורות ect. הבעיה היא תוכנה זו היא מאוד בסיסית. זה אפשר לכל doesant בתכנות. הוא משתמש קצת של התוכנה על המחשב המארח, ועל שליטה comuter / PDA פשוט לטעון את Internet Explorer ו-להקליד את כתובת ה-IP של המחשב עם התוכנה מתפרסמות תקבל בסיסי עם מסך טקסט תיבת כמה כפתורים עבור כל הערוצים וכו 'עכשיו זה עובד מצוין, אבל האם יש דרך שאוכל להשתמש איזה תוכנה שפועלת באופן דומה, למעט העובדה שהיא ממשקים עם תאורת האמיתי שלי כי אני מפעיל תוכנה עם מופעים. העושה שימוש במפתח שילובים להיות בשליטה. אז אני מניח שזה יהיה קל יותר לקבל את המחשב המארח את הזכות ליצור שילובים, ופשוט להיות פשוט שלח PDA שבץ מפתח זו תוכנה אשר interprete אותו וליצור את הזכות מאקרו? האם כל זה הגיוני? אנא עזור והצבע בכיוון הנכון.

תודה רבה
~ ~ Aaron
Old 6 ינואר 2008, 12:47
קבוצת חברות חדשות

Default עיצוב תאורה תוכנות שליטה

http://www.lightorama.com/products.html
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.