Apšvietimo projektavimas programinės įrangos kontrolė Hey all im gana gera su kompiuteriais, bet IVE niekada tikrai reikia daryti ką nors su programine įranga. Im apšvietimo dizaineris ir aš programinę įrangą, kuri leidžia man kontrolės pagrindinio apšvietimas per Focus žibintai EBS LAN. Problema yra ta programinė įranga yra labai paprastas. ji doesant leisti bet programavimas. Jis naudoja programinės įrangos bitų kompiuteris, ir dėl kontrolės comuter / PDA galite tiesiog įkelti Internet Explorer "ir įveskite IP adresas kompiuterį su programine įranga veikia ir jums pagrindinis ekranas su teksto laukelį ir keli mygtukai kanalų ir tt Dabar visa tai puikiai bet ar yra taip, kad galėčiau naudotis tam programinės įrangos rūšies, kuri veikia taip pat, išskyrus tai, kad sąsajos su mano realiu apšvietimo įranga rodo, kad galiu paleisti su. Kuri naudoja klavišų kombinacijas turi būti kontroliuojama. todėl manau, kad būtų paprasčiau turėti kompiuterio generuoti teisę derinius, ir tiesiog PDA Siųsti paprastas pagrindinis smūgis į šią programinę įrangą, kuri Interprete IT ir sukuria teisę makro? nėra jokių šios prasmės? Prašome padėti ir taško kryptimi.
Much thanks
~ ~ Aaron |