Apgaismes Dizains Software kontrole Hey all im diezgan labs ar datoriem, bet IVE nekad nav īsti vajadzīgs, lai neko ar programmatūru. Im apgaismojums dizainers un man ir programmatūra, kas ļauj man kontrolēt pamata apgaismojums caur LAN, lai galveno uzmanību gaismām ect. problēma ir šī programmatūra ir ļoti vienkāršas. tā doesant nepieļauj plānošanu. Tā izmanto nelielu programmatūras uzņēmējas datoru, kā arī par kontroles comuter / pda jūs vienkārši slodzes Internet Explorer un ievadiet IP adresi datoram ar programmatūru, un jūs saņemsiet pamata ekrānu ar tekstlodziņu un dažas pogas televīzijas kanāliem uc Tagad tas viss lieliski darbojas, bet ir tā, ka es varētu izmantot sava veida programmatūra, kas darbojas tajā pašā veidā, izņemot to, ka saskarnes ar savu nekustamo apgaismojums programmatūru palaist rāda ar. Kas izmanto taustiņu kombinācijas ir jākontrolē. tāpēc es domāju, ka būtu vieglāk būtu uzņēmēja dators rada tiesības kombinācijām, un vienkārši ir pda nosūtīt vienkāršu taustiņa sitiens ar šo programmatūru, kas intérprete to un radīt labi makro? vai kāds no šī jēga? Lūdzu palīdzību un vietu pareizajā virzienā.
Daudz paldies
~ ~ Aaron |