Lighting Design Software-ul de control Hei toate im destul de bine cu calculatoare, dar ive niciodată cu adevărat necesar pentru a face ceva cu software-ul. Im un designer de iluminat şi am software-ul care-mi permite să controlaţi de bază de iluminat, printr-un LAN de focalizare lumini ect. problema este de acest software-ul este foarte bază. acesta doesant permite orice programare. Se foloseste un pic de software-ul pe computerul gazdă, precum şi cu privire la controlul comuter / PDA vă pur şi simplu de încărcare de tip Internet Explorer şi în adresa IP a computerului cu software-ul să ruleze şi să obţineţi un ecran de bază cu o caseta text şi câteva butoane pentru canale etc Acum, toată această mare de lucrări, dar există nici un fel pe care i-ar putea folosi un fel de software, care funcţionează în acelaşi mod, cu excepţia faptului că acesta interfeţe cu meu real iluminat rula software-ul care i arată cu. Care utilizează combinaţii cheie pentru a fi controlat. Deci, cred că ar fi mai uşor de a avea computerul gazdă genera dreptul de combinaţii, şi chiar au PDA a trimite un simplu accident vascular cerebral cheie la acest software, care ar genera interprete acesta şi dreptul de macro? nu orice de acest sens? Vă rugăm să ajute şi punct în direcţia cea bună.
Multumesc mult
~ ~ Aaron |