Osvetlenie Design Software kontroly
Ahoj všetkým im pomerne dobré s počítačmi, ale IVE nikdy naozaj potreba urobiť niečo so softvérom. Im svetelného dizajnéra a mám softvér, ktorý mi umožňuje základné ovládanie osvetlenia pomocou LAN pre zameraním svetla ect. Problém je tento softvér je veľmi základné. to doesant umožniť žiadne programovanie. Využíva trochu softvéru v hostiteľskom počítači, a na kontrolu comuter / PDA stačí nahrať aplikácii Internet Explorer a zadajte adresu IP počítača so softvérom beží a dostanete základné obrazovka s textové pole a pár tlačidiel pre kanály apod Teraz to všetko funguje, ale je tam veľký akýmkoľvek spôsobom, ktorý by som mohol použiť nejaký softvér, ktorý funguje rovnako okrem toho, že je rozhranie s moju skutočnú osvetlenie aj spúšťať softvér, ktorý sa zobrazuje. , Ktorý používa kombináciu klávesov, ktoré majú byť kontrolované. takže myslím, že by bolo jednoduchšie mať hostiteľský počítač generovať správne kombinácie, a len tak sa pda odoslať jednoduchý kľúč mŕtvica na tento softvér, ktorý by interprete a vytvárať pravé makro? sa z toho zmysel? Prosím pomôžte a ukazujú správnym smerom.
Díky moc
~ ~ AARON
|