Лигхтинг Десигн Софтуаре контроле Хеј све им прилично добар са компјутерима, али никад заиста потребна Иве учинити ништа са софтвером. Им једног дизајнера расвете и сам софтвер који дозвољава мене за контролу основних расвјете кроз ЛАН за фокусирање светла итд. проблем је овај софтвер је врло основни. доесант дозволити да било који програмирања. Она користи мало софтвера на рачунар домаћин, а на контроли цомутер / ПДА једноставно отпремање Интернет Експлорер и откуцајте ИП адресу рачунара са софтвером приказују и добити основне екран са текстом кутија и неколико дугмад за канале и сл Све се то ради одлично, али је ли било који начин на који бих могао користити неке врсте софтвера који ради на исти начин, осим да се са мојим интерфејса у реалном расвјете могу покренути софтвер који показује с. Који користи комбинација тастера да буде под контролом. па мислим да би било лакше да има основно рачунар генерише право комбинација, а управо су ПДА пошаљи једноставан кључ удара на овај софтвер интерпрете који ће га и остварити право макро? се било који од ово смисла? Плеасе хелп и тачка у правом смеру.
Пуно хвала
~ ~ Арон |