Художник по світлу Програмне керування Всім привіт їм досить хороші комп'ютери, але Я ніколи не дійсно необхідно робити з програмним забезпеченням. Im художником по світлу, і я програмне забезпечення, яке дозволяє мені контролювати основні освітлення через ЛВС для фокусування ліхтарі ЕСТ. Проблема ця програма дуже проста. doesant воно дозволяє будь-якому програмування. Вона використовує трохи програмне забезпечення на комп'ютері, а також по боротьбі comuter / PDA ви просто завантажити Internet Explorer і введіть IP-адресу комп'ютера з програмним забезпеченням, виконується, і ви отримуєте основний екран з текстове поле і кілька кнопок канали і так далі Тепер все це прекрасно працює, але чи є так, що я міг би використовувати якесь програмне забезпечення, яке працює так само, крім того, що вона взаємодіє з моєї реальної програмне забезпечення освітлення, що я біжу показує, с. Який використовує комбінації клавіш, які підлягають контролю. Так що я думаю було б простіше мати комп'ютер генерувати права комбінації, і просто КПК відправити просте ключові інсульту до цього програмного забезпечення, яке б перекладача її і генерувати права макрос? Чи є в цьому сенсі зробити? Прохання допомогти і у вірному напрямку.
Багато що завдяки
~ ~ Аарона |