![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. I επαναδιαμορφώθηκε τον υπολογιστή μου, αλλά ήταν λίγο έχοντας ένα πρόβλημα, γι 'αυτό που επιλέγονται "Load Optimized Defaults" στο Bios μου XP Pro, και τώρα ακόμα που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Θέλω να ξανά, αλλά επειδή "Load Optimized Defaults" φορτώνει το BIOS δεν ανταποκρίνεται, απλώς πηγαίνει κατευθείαν στο παράθυρα. Πώς μπορώ να λάβει "Load Optimized Defaults" off, ώστε να μπορώ να επαναμορφοποιήσει πάλι; Θέλω να γυρίσω μου σε ρυθμίσεις του BIOS. (Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον υπολογιστή μου, δεν χρειάζεται να το λύσουμε, απλά πρέπει να γνωρίζουν πώς να επαναμορφοποιήσει προκαλέσει Bios μου δεν θα βρούμε, ώστε να μην φορτώνεται από το CD.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να είναι σε θέση να πιέσετε ένα πλήκτρο, όταν ο υπολογιστής σας μπότες να εισέλθουν στο BIOS. Τι να είναι;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν ανοίξετε την υπόθεσή σας και να αφαιρέσετε την μπαταρία του BIOS για λίγα λεπτά ότι θα επαναφέρετε το BIOS επιστροφή στην κανονική αθετήσεις.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μήπως Oulook "φορτίο". Ost αρχείων κατά την εκκίνηση και εγώ; | jmleugenio | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 29 Μαΐου 2009 01:02 |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| "αν είστε πιο donator .. google επισκέπτες" λόγω | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 10 Ιουν 2008 10:58 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |