![]() |
|
| |||
| |||
| Hiya. אני reformatted המחשב שלי, אבל היה צורך קצת בעיה, אני כל כך נבחרו "טען אופטימליים ברירות מחדל" שלי XP Pro-BIOS, ועכשיו זה עדיין נתקל באותה הבעיה. אני צריך לאתחל מחדש, אלא משום "טען אופטימליים ברירות מחדל" הוא טוען, את ה-BIOS לא לבוא אליך, זה פשוט הולך ישר ל-Windows. איך אני יכול לקחת "טען אופטימליים ערכי ברירת המחדל" off אז אני יכול לאתחל מחדש שוב? אני צריך לחזור לתוך אזור ה-BIOS. (הבעיה היא לעשות עם המחשב שלי, לא צריך לפתור את זה, פשוט צריך לדעת איך לגרום לאתחל מחדש את ה-BIOS שלך לא לבוא אליך, אז זה לא יהיה לטעון מהתקליטור.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה אמור להיות מסוגל ללחוץ על מקש כלשהו כאשר המחשב המגפיים כדי להזין את ה-BIOS. מה לעשות זה?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה פותח את התיק ולהסיר את ה-BIOS הסוללה לכמה דקות זה לאפס את ה-BIOS לראש בדרך כלל את ערכי ברירת המחדל.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם Oulook "לטעון". Ost קבצים בעת האתחול מדי? | jmleugenio | חבילות Office & Applications | 0 | 29 מאי 2009 01:02 |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| "אם אתה donator Google מבקרים יותר .." השאלה | 4d (Fordy (פורד) אולי | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | -10 יוני 2008 10:58 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |