![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hiya. I pertvarkė savo PC, bet jis buvo atsižvelgdamas į problemą šiek tiek, todėl aš atrinkta "Load Optimized Defaults" mano XP Pro BIOS, ir dabar tai vis dar ta pati problema. Man reikia suformatuoti, bet todėl, kad "Load Optimized Defaults" yra pakrovimo, BIOS ne sugalvoti, jis tiesiog eina tiesiai į Windows. Kaip aš galiu imtis "Load Optimized Defaults" išjungti, kad galėčiau performatuoti naujo? Turiu grįžti į savo BIOS nustatymus. (Problema yra susijusi su mano PC, nereikia spręsti, tiesiog reikia žinoti, kaip formatuoti sukelti mano biografijos nebus parengti, todėl negali įkelti iš disko.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėtumėte galėti paspauskite klavišą, kai kompiuteris batai patekti į BIOS. Ką padaryti tai?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei leidžiate savo bylą ir panaikinti BIOS baterija keletą minučių, kad bus iš naujo BIOS grįžti į įprastą defaults.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar Oulook "apkrovos". Ost paleidus per daug? | jmleugenio | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 29, 2009 01:02 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| "Jei esate Donator .. daugiau" Google "lankytojų" klausimas | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Community News & Chat | 3 | Birželis 10, 2008 10:58 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |