![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. Я переформатувати мій комп'ютер, але він робить деяка проблема, тому я вибрав "Load Optimized Defaults" у моїй XP Pro BIOS, а зараз вона все ще з тією ж проблемою. Мені потрібно переформатувати, а тому, що "Load Optimized Defaults" завантажується, BIOS не з'являється, він просто йде прямо до вікон. Як я можу прийняти "Load Optimized Defaults" OFF тому я можу відформатувати знову? Мені потрібно, щоб повернутися в мої налаштування BIOS. (Проблема пов'язана з комп'ютером, не потрібно її вирішити, потрібно тільки знати, як переформатувати причина мого Біос не піде, тому він не буде завантажуватися з компакт-диска.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні мати можливість натиснути клавішу під час завантаження комп'ютера увійти в BIOS. Що робити це?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви відкриєте ваш випадок і вийняти батарейку BIOS на кілька годин, що буде скинути BIOS повернутися до нормального замовчуванням.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Лі Oulook "Load". OST файлів при старті теж? | jmleugenio | Office Suites & Застосування | 0 | 29 травня 2009 01:02 |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Чи буде "Офіс 95" працювати з "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Застосування | 4 | 23 лютого 2009 17:01 |
| "Якщо ви дарувальник .. більше відвідувачів Google" питання | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Community News & чат | 3 | 10 червня 2008 10:58 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |