по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Влезте в замразяване проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 август 2008, 08:07
Член Група

Default Влезте в замразяване проблем

Добре ми проблем е основно, когато се регистрирам в моя компютър просто замръзва времето, ще се различават, когато го прави, аз също чух странен звук понякога, когато го прави, нямам идея какво прави този проблем е, че може само да предполагам, на твърдия диск , Айв опитах като жици и пускането им отново, този проблем започва да се случи преди няколко дни, но не беше толкова зле, че ще се случи, само веднъж или два пъти, всеки може да помогне?

Kadejd
Old 25 август 2008, 08:10
Администратор Група

Дали мишката замразява? Може да се прегряване затова проверете всичките си фенове за дори най-малкият размер на прах.

Може също да тичам проверка диск на HD да се произнесе, че ако се колебаете.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 август 2008, 15:25
Номер на групата

Тя може да се, че вашият регистър е повреден също. Можете ли да опитате да влезете в по-безопасен начин?

(Задръжте F8 като компютърът стартира, докато не получите текстово меню, след което изберете безопасен режим с мрежа.)

Ако имате предвид, че можете да влезете в системата, но по-късно в компютъра замръзва, тогава тя може да бъде много неща, като например прегряване, диск нужди проверка и др Ако можете да влезете в достатъчно дълго, нали кликнете C: шофиране, свойства, инструменти, Диск Проверете и да изберете да поправят грешки на файловата система, а след това се рестартира.

Ако не можете да свържете устройството към друг компютър като роб (Внимавайте! Трябва да джъмпърен го!) Можете да го проверите там, или с живо CD, ще ви позволи да пуснете диска провери също.

Old 10-ти септември 2008, 03:44
Член Група

Благодаря за помощта: D
Old 24-ти септември 2008, 06:11
Член Група

Ermmm Айв опитвали диск проверка, ermmm той е работил Глобата за известно време (като една седмица мисля), но сега му отиде обратно към замразяване: (
Old 18 октомври 2008, 01:44
Новите държави Група

Знаете ли успяват да сортирате проблем навън? Беше ли на HDD като Дейв каза? Просто питам защото би било хубаво да знам за другите, че има проблем, така
Old 6-ти Ноември 2008, 04:01
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Kadejd View Post
Ermmm Айв опитвали диск проверка, ermmm той е работил Глобата за известно време (като една седмица мисля), но сега му отиде обратно към замразяване: (
Възможно ли е вашата HDD е на последната си краката тогава?

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ! Моят нов компютър Запазва Студен! cheesepuff Общи Хардуер Чат 9 27 април 2009 08:56
Не микрофон, без звук и XP замразяване ох ми joeshcosmo Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 7 22 Jan 2009 09:16
PC замразяване въпроси Гери Mac Общи Хардуер Чат 7 22 Дек 2008 16:17
Игра Проблем: Компютър Измръзване Груб Общи Хардуер Чат 7 30 януари 2008 год. 08:36
WMP е замразяването нагоре. Warrenisit Мултимедия & Codecs 2 21 Jan 2008 12:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc