![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре ми проблем е основно, когато се регистрирам в моя компютър просто замръзва времето, ще се различават, когато го прави, аз също чух странен звук понякога, когато го прави, нямам идея какво прави този проблем е, че може само да предполагам, на твърдия диск , Айв опитах като жици и пускането им отново, този проблем започва да се случи преди няколко дни, но не беше толкова зле, че ще се случи, само веднъж или два пъти, всеки може да помогне? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали мишката замразява? Може да се прегряване затова проверете всичките си фенове за дори най-малкият размер на прах.
| |||
| |||
| Тя може да се, че вашият регистър е повреден също. Можете ли да опитате да влезете в по-безопасен начин? (Задръжте F8 като компютърът стартира, докато не получите текстово меню, след което изберете безопасен режим с мрежа.) Ако имате предвид, че можете да влезете в системата, но по-късно в компютъра замръзва, тогава тя може да бъде много неща, като например прегряване, диск нужди проверка и др Ако можете да влезете в достатъчно дълго, нали кликнете C: шофиране, свойства, инструменти, Диск Проверете и да изберете да поправят грешки на файловата система, а след това се рестартира. Ако не можете да свържете устройството към друг компютър като роб (Внимавайте! Трябва да джъмпърен го!) Можете да го проверите там, или с живо CD, ще ви позволи да пуснете диска провери също.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm Айв опитвали диск проверка, ermmm той е работил Глобата за известно време (като една седмица мисля), но сега му отиде обратно към замразяване: ( |
|
| |||
| |||
| Знаете ли успяват да сортирате проблем навън? Беше ли на HDD като Дейв каза? Просто питам защото би било хубаво да знам за другите, че има проблем, така |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Моят нов компютър Запазва Студен! | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 9 | 27 април 2009 08:56 |
| Не микрофон, без звук и XP замразяване ох ми | joeshcosmo | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 7 | 22 Jan 2009 09:16 |
| PC замразяване въпроси | Гери Mac | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Дек 2008 16:17 |
| Игра Проблем: Компютър Измръзване | Груб | Общи Хардуер Чат | 7 | 30 януари 2008 год. 08:36 |
| WMP е замразяването нагоре. | Warrenisit | Мултимедия & Codecs | 2 | 21 Jan 2008 12:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |