menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Přihlásit se zmrazení problém

Reply

Thread Nástroje
Old 25. srpna 2008, 08:07
Člen Skupina

Default Přihlásit se zmrazení problém

No můj problém je v podstatě, i když v mém počítači přihlásit jen zamrzne čas se bude měnit, když to dělá, jsem slyšela divný zvuk když někdy dělá, nemám tušení, co tento problém se může jen dohadovat, i pevný disk , IVE pokusila přijetím drátů a jejich uvádění zpět na tento problém, začal se stalo před pár dny, ale nebylo tak hrozné, že by se stalo jen jednou nebo dvakrát, může někdo pomoci?

Kadejd
Old 25. srpna 2008, 08:10
Administrátor Skupina

Má myš zmrazit? By mohlo být tak přehřátí zkontrolovat všechny své fanoušky i pro nejmenší množství prachu.

By také mohla spustit kontrolu disku na HD to pravidlo, že v případě pochybností.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. srpna 2008, 15:25
Dárce Skupina

Je možné, že vaše registru je příliš poškozená. Můžeš zkusit přihlášení v nouzovém režimu?

(Přidržte klávesu F8 jako spuštění počítače, až se dostanete textové menu, vyberte možnost Nouzový režim s prací v síti.)

Pokud máte na mysli, že se můžete přihlásit, ale později i PC zamrzne, pak by to mohlo být mnoho věcí, jako je přehřátí, disk potřebuje kontrolu, atd. Pokud se můžete přihlásit na dost dlouho, klikněte pravým tlačítkem myši C: disk, Vlastnosti, Nástroje Disk Zkontrolujte a zvolit opravu chyby, pak restartujte počítač.

Pokud se můžete připojit disk do jiného PC jako slave (Pozor! Musíte jumper to!) Si můžete zjistit, že existuje, nebo live CD vám umožní spustit kontrolu disku taky.

Old 10. Září 2008, 03:44
Člen Skupina

Díky za pomoc: D
Old 24. Září 2008, 06:11
Člen Skupina

Ermmm IVE pokusili disk kontrolu, ermmm to bylo v pořádku na chvíli (stejně jako v týdnu myslím), ale nyní jeho nevrátil mrazicímu: (
Old 18. října 2008, 01:44
Nový člen skupiny

Jste se daří třídit váš problém ven? Byla to pro HDD, jako Dave řekl? Stačí požádat způsobit, že by bylo hezké vědět, pro ostatní, že má nějaký problém, jako že
Old 6 listopadu 2008, 04:01
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Kadejd View Post
Ermmm IVE pokusili disk kontrolu, ermmm to bylo v pořádku na chvíli (stejně jako v týdnu myslím), ale nyní jeho nevrátil mrazicímu: (
Je možné váš HDD je na kahánku potom?

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nápověda! Můj nový počítač Udržuje mrznoucí! cheesepuff Obecné Hardware Chat 9 27 dubna 2009 08:56
No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my joeshcosmo Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 7 22. ledna 2009 09:16
PC otázky zmrazení Gerry Mac Obecné Hardware Chat 7 22. Prosinec 2008 16:17
Herní Problém: Počítač mrznoucí Rude Obecné Hardware Chat 7 30. ledna 2008 08:36
WMP je zmrazení nahoru. Warrenisit Multimedia & Kodeky 2 21 ledna 2008 12:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.