![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No můj problém je v podstatě, i když v mém počítači přihlásit jen zamrzne čas se bude měnit, když to dělá, jsem slyšela divný zvuk když někdy dělá, nemám tušení, co tento problém se může jen dohadovat, i pevný disk , IVE pokusila přijetím drátů a jejich uvádění zpět na tento problém, začal se stalo před pár dny, ale nebylo tak hrozné, že by se stalo jen jednou nebo dvakrát, může někdo pomoci? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má myš zmrazit? By mohlo být tak přehřátí zkontrolovat všechny své fanoušky i pro nejmenší množství prachu.
| |||
| |||
| Je možné, že vaše registru je příliš poškozená. Můžeš zkusit přihlášení v nouzovém režimu? (Přidržte klávesu F8 jako spuštění počítače, až se dostanete textové menu, vyberte možnost Nouzový režim s prací v síti.) Pokud máte na mysli, že se můžete přihlásit, ale později i PC zamrzne, pak by to mohlo být mnoho věcí, jako je přehřátí, disk potřebuje kontrolu, atd. Pokud se můžete přihlásit na dost dlouho, klikněte pravým tlačítkem myši C: disk, Vlastnosti, Nástroje Disk Zkontrolujte a zvolit opravu chyby, pak restartujte počítač. Pokud se můžete připojit disk do jiného PC jako slave (Pozor! Musíte jumper to!) Si můžete zjistit, že existuje, nebo live CD vám umožní spustit kontrolu disku taky.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm IVE pokusili disk kontrolu, ermmm to bylo v pořádku na chvíli (stejně jako v týdnu myslím), ale nyní jeho nevrátil mrazicímu: ( |
|
| |||
| |||
| Jste se daří třídit váš problém ven? Byla to pro HDD, jako Dave řekl? Stačí požádat způsobit, že by bylo hezké vědět, pro ostatní, že má nějaký problém, jako že |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda! Můj nový počítač Udržuje mrznoucí! | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 9 | 27 dubna 2009 08:56 |
| No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my | joeshcosmo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 7 | 22. ledna 2009 09:16 |
| PC otázky zmrazení | Gerry Mac | Obecné Hardware Chat | 7 | 22. Prosinec 2008 16:17 |
| Herní Problém: Počítač mrznoucí | Rude | Obecné Hardware Chat | 7 | 30. ledna 2008 08:36 |
| WMP je zmrazení nahoru. | Warrenisit | Multimedia & Kodeky | 2 | 21 ledna 2008 12:46 |
| Thread Nástroje | |
| |