![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok το πρόβλημά μου είναι κατά βάση, κάθε φορά που θα συνδεθείτε στον υπολογιστή μου μόνο παγώνει το χρόνο όταν θα διαφέρει σε αυτό, έχω ακούσει επίσης παράξενο ήχο μερικές φορές, όταν το κάνει, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το πρόβλημα Το μόνο που μπορώ να μαντέψω το σκληρό δίσκο , IVE TRIED λαμβάνοντας τα καλώδια και τη διάθεσή τους στην πλάτη, το πρόβλημα αυτό άρχισε να συμβεί πριν από μερικές ημέρες, αλλά δεν ήταν τόσο κακό, θα συμβεί μόνο μία ή δύο φορές, μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Kadejd |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μήπως το ποντίκι πάγωμα; Θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση τόσο έλεγχο όλων σας, ακόμη και τους οπαδούς για τη μικρότερη δυνατή ποσότητα της σκόνης.
|
|||
|
|||
|
Θα μπορούσε να είναι ότι το μητρώο σας είναι κατεστραμμένο και εγώ. Μπορείτε να δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ασφαλή λειτουργία;
(Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο F8 ως την εκκίνηση του υπολογιστή, μέχρι να βρείτε ένα κείμενο, στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο Safe Mode with Networking). Αν σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή, αλλά αργότερα παγώνει, τότε θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα, όπως η υπερθέρμανση, δίσκο ανάγκες ελέγχου, κ.λπ. Αν μπορείτε να συνδεθείτε σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, κάντε δεξί κλικ C: drive, Ιδιότητες, Εργαλεία, Δισκετών Ελέγξτε και επιλέξτε για την επισκευή του συστήματος αρχείων σφάλματα, έπειτα θα επανεκκινήσει. Εάν μπορείτε να συνδεθείτε σας δίσκο σε άλλο υπολογιστή ως δούλος (BEWARE! Θα πρέπει να jumper το!), Μπορείτε να δείτε εκεί, ή ένα live CD σας επιτρέπει να εκτελέσετε ένα δίσκο, ελέγξτε επίσης.
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για τη βοήθεια: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Ermmm IVE TRIED δίσκο ελέγχου, ermmm ήταν εργασίας πρόστιμο για λίγο (όπως πιστεύω ότι την εβδομάδα), αλλά τώρα τα πάει πίσω στην κατάψυξη: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως για να διαχειριστεί το πρόβλημα του είδους έξω; Ήταν η HDD Dave όπως είπε; Απλά ζητά αιτία, θα ήταν καλό να γνωρίζουμε για τους άλλους ότι έχει ένα πρόβλημα όπως αυτό
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα: