manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Prijavite se zamrzava problem

Reply

Thread Tools
Old 25 kol 2008, 08:07
Member Group

Default Prijavite se zamrzava problem

Ok moj problem je u osnovi, kad sam se prijaviti u moj računalo pravedan freezes vremena kada će se mijenjati na to, ja sam također čuo jedan čudan zvuk ponekad kad se, ja nemam pojma što taj problem je ja mogu samo nagađati hard drive , ive pokušao polaganje kablova i stavljajući ih u leđa, ovaj problem počeo se dogodilo nekoliko dana prije, ali nije bila kao loše, to će se desiti samo jednom ili dva puta, može bilo tko pomoć?

Kadejd
Old 25 kol 2008, 08:10
Administrator Group

Da li mišem smrznuti? Mogao bi biti pregrijavanja pa provjerite sve svoje fanove čak i za najmanju količinu prašine.

Može pokrenuti provjeru diska na HD na pravilo da, ako se u dvojbi.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 kol 2008, 15:25
Donatorska Grupa

Moglo bi se da je vaš registar oštećen previše. Mogu li pokušati s prijavom u sigurnom načinu rada?

(Držite tipku F8 što pokrenete računalo, sve dok ne dobijete tekstualni izbornik, a zatim odaberite Safe Mode s mreže.)

Ako ste mislili da se možete prijaviti, a kasnije u PC freezes, onda bi se moglo mnogo stvari, kao što su pregrijavanja, disk treba provjera, itd. Ako se možete prijaviti u dovoljno dugo, pravo kliknite na C: voziti, Properties, Tools, Disk Provjerite i odabrati za popravak pogreške datotečnog sustava, a zatim ponovno pokrenete.

Ako se možete povezati vaš disk u drugi PC kao rob (oprez! Moraš jumper ga!) Možete provjeriti je li, ili live CD će vam omogućiti da pokrenete disk check previše.

Old 10. Ruj 2008, 03:44
Member Group

Hvala za pomoć: D
Old 24. Ruj 2008, 06:11
Member Group

Ermmm ive pokušao disk checking ermmm je fino rade neko vrijeme (kao što je tjedan dana ja mislim), ali sada svojih otišao natrag u smrzavanja: (
Old 18. listopad 2008, 01:44
Novi član grupe

Jeste li uspeti da se razvrstati vaš problem? Was it HDD poput Dave je rekao? Samo molba uzrok bilo bi lijepo da zna za druge da ima takav problem
Old 6. studeni 2008, 04:01
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Kadejd View Post
Ermmm ive pokušao disk checking ermmm je fino rade neko vrijeme (kao što je tjedan dana ja mislim), ali sada svojih otišao natrag u smrzavanja: (
Je li moguće Vašeg HDD je na svojoj zadnje noge onda?

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć! My New Computer vodi Hladan! cheesepuff General Hardware Chat 9 27. travanj 2009 08:56
Ne mikrofonom, bez zvuka i XP zamrzavanje oh moj joeshcosmo Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 7 22 siječanj 2009 09:16
PC zamrzavanje pitanja Gerry Mac General Hardware Chat 7 22. prosinac 2008 16:17
Game Problem: Računalo Hladan Rude General Hardware Chat 7 30 siječanj 2008 08:36
Wmp je hladno gore. Warrenisit Multimedija i kodeci 2 21 siječanj 2008 12:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.