![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok moj problem je u osnovi, kad sam se prijaviti u moj računalo pravedan freezes vremena kada će se mijenjati na to, ja sam također čuo jedan čudan zvuk ponekad kad se, ja nemam pojma što taj problem je ja mogu samo nagađati hard drive , ive pokušao polaganje kablova i stavljajući ih u leđa, ovaj problem počeo se dogodilo nekoliko dana prije, ali nije bila kao loše, to će se desiti samo jednom ili dva puta, može bilo tko pomoć? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li mišem smrznuti? Mogao bi biti pregrijavanja pa provjerite sve svoje fanove čak i za najmanju količinu prašine.
| |||
| |||
| Moglo bi se da je vaš registar oštećen previše. Mogu li pokušati s prijavom u sigurnom načinu rada? (Držite tipku F8 što pokrenete računalo, sve dok ne dobijete tekstualni izbornik, a zatim odaberite Safe Mode s mreže.) Ako ste mislili da se možete prijaviti, a kasnije u PC freezes, onda bi se moglo mnogo stvari, kao što su pregrijavanja, disk treba provjera, itd. Ako se možete prijaviti u dovoljno dugo, pravo kliknite na C: voziti, Properties, Tools, Disk Provjerite i odabrati za popravak pogreške datotečnog sustava, a zatim ponovno pokrenete. Ako se možete povezati vaš disk u drugi PC kao rob (oprez! Moraš jumper ga!) Možete provjeriti je li, ili live CD će vam omogućiti da pokrenete disk check previše.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Hvala za pomoć: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm ive pokušao disk checking ermmm je fino rade neko vrijeme (kao što je tjedan dana ja mislim), ali sada svojih otišao natrag u smrzavanja: ( |
|
| |||
| |||
| Jeste li uspeti da se razvrstati vaš problem? Was it HDD poput Dave je rekao? Samo molba uzrok bilo bi lijepo da zna za druge da ima takav problem |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! My New Computer vodi Hladan! | cheesepuff | General Hardware Chat | 9 | 27. travanj 2009 08:56 |
| Ne mikrofonom, bez zvuka i XP zamrzavanje oh moj | joeshcosmo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 7 | 22 siječanj 2009 09:16 |
| PC zamrzavanje pitanja | Gerry Mac | General Hardware Chat | 7 | 22. prosinac 2008 16:17 |
| Game Problem: Računalo Hladan | Rude | General Hardware Chat | 7 | 30 siječanj 2008 08:36 |
| Wmp je hladno gore. | Warrenisit | Multimedija i kodeci | 2 | 21 siječanj 2008 12:46 |
| Thread Tools | |
| |