![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר הבעיה שלי היא בעצם, בכל פעם שאני מתחבר למחשב שלי רק הקפאות הזמן ישתנו כאשר על כן, גם אני שמעתי רעש מוזר לפעמים, כאשר היא עושה, אין לי מושג מה זה הבעיה היא שאני יכול רק לנחש את הכונן הקשיח , ive ניסו לקחת את חוטי החוצה ו לשים אותם שוב, הבעיה התחילה לקרות כמה ימים לפני, אבל לא היה רע, זה קורה רק פעם או פעמיים, מישהו יכול לעזור? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להקפיא את העכבר? יכול להיות overheating כדי לבדוק את כל אוהדים של אפילו את הסכום הקטן ביותר של אבק.
| |||
| |||
| זה יכול להיות, כי הרישום שלך פגום מדי. האם אתה יכול לנסות להיכנס במצב בטוח? (החזק F8 עם הפעלת המחשב, עד לקבלת טקסט בתפריט, ולאחר מכן בחר במצב בטוח עם רשת). אם אתה אומר שאתה יכול להיכנס אבל מאוחר יותר את המחשב ההקפאה, אז זה יכול להיות הרבה דברים, כמו overheating, דיסק בדיקת צרכים, וכו 'אם אתה יכול להיכנס מספיק זמן, נכון לחץ על C: הכונן, מאפיינים, כלים, דיסקים בדוק ולבחור לתקן שגיאות מערכת קבצים ולאחר מכן אתחול מחדש. אם אתה יכול לחבר את הכונן למחשב אחר בתור עבדים (BEWARE! דלגן אתה צריך את זה!) אתה יכול לבדוק את זה שם, או תקליטור חי יאפשר לך להפעיל דיסק לבדוק מדי.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm ive ניסו בדיקת דיסק, ermmm זה עובד בסדר גמור במשך זמן (כמו שבוע אני חושב), אבל עכשיו את הלך לראש הקפאה: ( |
|
| |||
| |||
| האם אתה מנהל כדי למיין את הבעיה שלך? האם זה היה על HDD כמו דייב אמר? רק מבקשת כי זה יהיה נחמד לדעת על אנשים אחרים, שיש לו בעיה כזאת |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! המחשב החדש שלי, שומר מקפיא! | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -27 לאפריל 2009 08:56 |
| לא mic, לא שמע או הקפאת XP שלי | joeshcosmo | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 7 | 22 ינואר 2009 09:16 |
| בעיות קופא המחשב | ג 'רי מק | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 22 דצמבר 2008 16:17 |
| משחק בעיה: מחשב מקפיא | חצוף | כללי חומרה צ 'אט | 7 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 08:36 |
| WMP היא הקפאת המצב. | Warrenisit | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 21st ינואר 2008 12:46 |
| שרשרת כלים | |
| |