mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Prisijungti užšalimo problema

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 25, 2008, 08:07
Narys

Default Prisijungti užšalimo problema

Gerai mano problemą iš esmės, jei aš Prisijungti Mano kompiuteris tiesiog pakimba laikas gali skirtis, kai ji, aš taip pat girdėjau keistą garsą kartais, kai ji, aš neįsivaizduoju, ką ši problema yra i galima tik spėlioti, kietojo disko , IVE bandė imtis laidų dėmesį ir pradėti juos atgal, ši problema pradėjo vykti porą dienų atgal, bet buvo ne taip blogai, tai įmanoma tik vieną ar du kartus, Can anyone help?

Kadejd
Old Rugpjūtis 25, 2008, 08:10
Administrator Grupė

Ar pelės užšaldyti? Gali būti perkaitimas, kad patikrinti visų savo gerbėjų net mažiausias dulkes.

Taip pat galėtų paleisti patikrinti disko HD nuspręsti, kad atlikti, jei kyla abejonių.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 26, 2008, 15:25
Donorų grupės

Tai gali būti, kad jūsų registro sugadinta per. Ar jūs pabandykite prisijungti į safe mode?

(Laikykite nuspaudę klavišą F8, kaip kompiuteris pradeda, kol gausite tekstas meniu, tada pasirinkite "Safe Mode with Networking).

Jei tai, kad jūs galite prisijungti, bet vėliau kompiuteris pakimba, tai galima daug dalykų, pavyzdžiui, perkaitimo, disko reikia tikrinti, ir tt Jei galite prisijungti pakankamai ilgai, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite disko C:, properties, Tools, Disk Patikrinkite ir pasirinkti remonto failų sistemos klaidų, tada paleisti.

Jei galite prijungti diską į kitą vergas PC (beware! You need to jumper it!), Galite patikrinti čia, arba live CD leidžia paleisti diską patikrinkite, ar per daug.

Old Rugsėjis 10, 2008, 03:44
Narys

Thanks for the help: D
Old Rugsėjis 24, 2008, 06:11
Narys

Ermmm IVE bandė disko tikrinimą, ermmm jis dirbo baudą, o (kaip savaitę manau), tačiau dabar jos sugrįžo į įšaldymo: (
Old Spalis 18, 2008, 01:44
Naujas Narys

Ar pavyks sutvarkyti problemą dėmesį? Argi HDD kaip Dave pasakė? Tiesiog prašo pasirūpinti, kad jis būtų malonu žinoti, kad kiti turi, kaip šios problemos
Old Lapkritis 6, 2008, 04:01
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Kadejd View Post
Ermmm IVE bandė disko tikrinimą, ermmm jis dirbo baudą, o (kaip savaitę manau), tačiau dabar jos sugrįžo į įšaldymo: (
Ar galima jūsų HDD yra ant savo paskutinės kojos ten?

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.