![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai mano problemą iš esmės, jei aš Prisijungti Mano kompiuteris tiesiog pakimba laikas gali skirtis, kai ji, aš taip pat girdėjau keistą garsą kartais, kai ji, aš neįsivaizduoju, ką ši problema yra i galima tik spėlioti, kietojo disko , IVE bandė imtis laidų dėmesį ir pradėti juos atgal, ši problema pradėjo vykti porą dienų atgal, bet buvo ne taip blogai, tai įmanoma tik vieną ar du kartus, Can anyone help? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar pelės užšaldyti? Gali būti perkaitimas, kad patikrinti visų savo gerbėjų net mažiausias dulkes.
| |||
| |||
| Tai gali būti, kad jūsų registro sugadinta per. Ar jūs pabandykite prisijungti į safe mode? (Laikykite nuspaudę klavišą F8, kaip kompiuteris pradeda, kol gausite tekstas meniu, tada pasirinkite "Safe Mode with Networking). Jei tai, kad jūs galite prisijungti, bet vėliau kompiuteris pakimba, tai galima daug dalykų, pavyzdžiui, perkaitimo, disko reikia tikrinti, ir tt Jei galite prisijungti pakankamai ilgai, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite disko C:, properties, Tools, Disk Patikrinkite ir pasirinkti remonto failų sistemos klaidų, tada paleisti. Jei galite prijungti diską į kitą vergas PC (beware! You need to jumper it!), Galite patikrinti čia, arba live CD leidžia paleisti diską patikrinkite, ar per daug.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Thanks for the help: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm IVE bandė disko tikrinimą, ermmm jis dirbo baudą, o (kaip savaitę manau), tačiau dabar jos sugrįžo į įšaldymo: ( |
|
| |||
| |||
| Ar pavyks sutvarkyti problemą dėmesį? Argi HDD kaip Dave pasakė? Tiesiog prašo pasirūpinti, kad jis būtų malonu žinoti, kad kiti turi, kaip šios problemos |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |