![]() |
|
| |||
| |||
| Ok mana problēma tiek pamatā, kad es ieiet mana datora tikai sasalst laiku mainīsies par to, kad tā nav, es esmu arī dzirdējis dīvainu skaņu reizēm, kad tas tā ir, man nav ne jausmas, kas šo problēmu ir i, var tikai minēt cieto disku , IVE mēģināja ņemot stieples, un nodot tos atpakaļ, šī problēma sāka notikt pāris dienas atpakaļ, bet nebija tik slikti, tas tikai notikt vienu vai divas reizes, Can anyone help? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai pele iesaldēt? Varētu būt pārkaršana, lai pārbaudītu visu jūsu fani pat mazākais daudzums putekļu.
| |||
| |||
| Tā varētu būt, ka jūsu reģistrā ir bojāts too. Vai jūs mēģināt pieteikties drošajā režīmā? (Turiet nospiestu F8 kā dators tiek uzsākts, kamēr jums teksts izvēlnē, tad izvēlies Safe Mode ar Networking). Ja jūs domājāt, ka jūs varat pieteikties, bet vēlāk PC iesaldēšanu, tad tā varētu būt daudz, piemēram, pārkaršanas, disks vajadzību pārbaudes, uc Ja jūs varat pieteikties pietiekami ilgi, tiesības uz C: diska, Properties, Tools, diska pārbaude un izvēlēties remonts failu sistēmas kļūdas, tad reboot. Ja varat pievienot savu diska uz citu datoru, kā vergu (Uzmanieties! Jums jumper it!) Varat apskatīt to tur, vai Live CD varēs palaist diska pārbaudi too.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Paldies par Help: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm IVE mēģināja diska pārbaudes, ermmm tā strādāja naudassods, bet (kā nedēļā es domāju), bet tagad tā devusies atpakaļ uz sasalšanas: ( |
|
| |||
| |||
| Vai jums izdevās sakārtot savu problēmu out? Tas bija HDD kā Dave teica? Tikai jautā cēlonis būtu jauki uzzināt par citiem, ka ir problēmas, piemēram, ka |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |