rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Zaloguj się zamrażanie problemu

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 sierpień 2008, 08:07
Członek grupy

Default Zaloguj się zamrażanie problemu

Ok mój problem jest w zasadzie w każdym przypadku, gdy mam się zalogować na mój komputer zawiesza się tylko w czasie, kiedy będą się różnić, tak, mam również usłyszał dziwny dźwięk czasami, gdy to robi, nie mam pojęcia, co ten problem jest i może jedynie domyślać dysku twardym , ive wypróbowany podjęcia drutów i wprowadzanie ich w tył w ten problem zaczął się stało kilka dni temu, ale nie było tak źle, to zdarzyć się tylko raz lub dwa razy, może ktoś pomoże?

Kadejd
Old 25 sierpień 2008, 08:10
Administrator Group

Czy mysz zamrażać? Przegrzanie może być więc dla wszystkich fanów nawet najmniejsza ilość kurzu.

Można także uruchomić na sprawdzenie dysku HD do zasady, że w razie wątpliwości.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 sierpnia 2008, 15:25
Grupa dawcy

Możliwe, że rejestr jest zbyt uszkodzony. Czy można spróbować zalogować się w trybie awaryjnym?

(Przytrzymaj F8 jak komputer uruchamia się, aż pojawi się tekst, a następnie wybierz opcję Tryb awaryjny z obsługą sieci).

Jeśli oznacza to, że można się zalogować, ale później komputer zawiesza, to może być wiele rzeczy, takich jak przegrzania, potrzeby sprawdzania dysku, itd. Jeśli możesz zalogować się wystarczająco długo, kliknij prawym przyciskiem myszy napęd,, C:, Właściwości, Narzędzia, dysku Sprawdź i wybierz polecenie, aby naprawić błędy systemu plików, a następnie ponownie uruchomić komputer.

Jeśli można podłączyć dysk do innego komputera jako slave (uwaga! Musisz skoczka to!) Możesz sprawdzić je tam, lub live CD pozwala na uruchomienie dysku sprawdzić zbyt.

Old 10-ga Wrz 2008, 03:44
Członek grupy

Dzięki za pomoc: D
Old 24-ta Wrz 2008, 06:11
Członek grupy

Ermmm ive wypróbowany sprawdzanie dysku, ermmm to działa dobrze na jakiś czas (np. tydzień myślę), ale obecnie jego odszedł z powrotem do zamrażania: (
Old 18. października 2008, 01:44
Nowe państwa grupy

Czy uda się posortować obecnie problem? Czy to HDD jak Dave powiedział? Po prostu prosi przyczyną byłoby miło wiedzieć, że dla innych ma problem, że jak
Old 6 listopada 2008, 04:01
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Kadejd View Post
Ermmm ive wypróbowany sprawdzanie dysku, ermmm to działa dobrze na jakiś czas (np. tydzień myślę), ale obecnie jego odszedł z powrotem do zamrażania: (
Czy możliwe jest na swój HDD ostatniej nogi potem?

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.