![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok mój problem jest w zasadzie w każdym przypadku, gdy mam się zalogować na mój komputer zawiesza się tylko w czasie, kiedy będą się różnić, tak, mam również usłyszał dziwny dźwięk czasami, gdy to robi, nie mam pojęcia, co ten problem jest i może jedynie domyślać dysku twardym , ive wypróbowany podjęcia drutów i wprowadzanie ich w tył w ten problem zaczął się stało kilka dni temu, ale nie było tak źle, to zdarzyć się tylko raz lub dwa razy, może ktoś pomoże? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy mysz zamrażać? Przegrzanie może być więc dla wszystkich fanów nawet najmniejsza ilość kurzu.
| |||
| |||
| Możliwe, że rejestr jest zbyt uszkodzony. Czy można spróbować zalogować się w trybie awaryjnym? (Przytrzymaj F8 jak komputer uruchamia się, aż pojawi się tekst, a następnie wybierz opcję Tryb awaryjny z obsługą sieci). Jeśli oznacza to, że można się zalogować, ale później komputer zawiesza, to może być wiele rzeczy, takich jak przegrzania, potrzeby sprawdzania dysku, itd. Jeśli możesz zalogować się wystarczająco długo, kliknij prawym przyciskiem myszy napęd,, C:, Właściwości, Narzędzia, dysku Sprawdź i wybierz polecenie, aby naprawić błędy systemu plików, a następnie ponownie uruchomić komputer. Jeśli można podłączyć dysk do innego komputera jako slave (uwaga! Musisz skoczka to!) Możesz sprawdzić je tam, lub live CD pozwala na uruchomienie dysku sprawdzić zbyt.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dzięki za pomoc: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm ive wypróbowany sprawdzanie dysku, ermmm to działa dobrze na jakiś czas (np. tydzień myślę), ale obecnie jego odszedł z powrotem do zamrażania: ( |
|
| |||
| |||
| Czy uda się posortować obecnie problem? Czy to HDD jak Dave powiedział? Po prostu prosi przyczyną byłoby miło wiedzieć, że dla innych ma problem, że jak |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |