menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Prihlásiť sa zmrazenie problém

Reply

Thread Tools
Old 25. augusta 2008, 08:07
Člen Skupina

Default Prihlásiť sa zmrazenie problém

No môj problém je v podstate, aj keď v mojom počítači prihlásiť len zamrzne čas sa bude meniť, keď to robí, som počula divný zvuk keď niekedy robí, nemám tušenie, čo tento problém sa môže len dohadovat, i pevný disk , IVE pokúsila prijatím drôtov a ich uvádzanie späť na tento problém, začal sa stalo pred pár dňami, ale nebolo tak hrozné, že by sa stalo len raz alebo dvakrát, môže niekto pomôcť?

Kadejd
Old 25. augusta 2008, 08:10
Administrátor Skupina

Má myš zmraziť? By mohlo byť tak prehriatia skontrolovať všetky svoje fanúšikov aj pre najmenšie množstvo prachu.

By tiež mohla spustiť kontrolu disku na HD to pravidlo, že v prípade pochybností.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. augusta 2008, 15:25
Darcu Skupina

Je možné, že vaša Registry je príliš poškodená. Môžeš skúsiť prihlásení v núdzovom režime?

(Pridržte kláves F8 ako spustení počítača, až sa dostanete textové menu, vyberte položku Núdzový režim s prácou v sieti.)

Ak máte na mysli, že sa môžete prihlásiť, ale neskôr i PC zamrzne, potom by to mohlo byť mnoho vecí, ako je prehriatie, disk potrebuje kontrolu, atď Ak sa môžete prihlásiť na dost dlho, kliknite pravým tlačidlom myši C: disk, Vlastnosti, Nástroje Disk Skontrolujte a zvoliť opravu chyby, potom reštartujte počítač.

Ak sa môžete pripojiť disk do iného PC ako slave (Pozor! Musíte jumper to!) Si môžete zistiť, že existuje, alebo live CD vám umožní spustiť kontrolu disku taky.

Old 10. September 2008, 03:44
Člen Skupina

Vďaka za pomoc: D
Old 24. September 2008, 06:11
Člen Skupina

Ermmm IVE pokúsili disk kontrolu, ermmm to bolo v poriadku na chvíľu (rovnako ako v týždni myslím), ale teraz jeho nevrátil zmrazené: (
Old 18. októbra 2008, 01:44
Nový člen skupiny

Ste sa darí triediť váš problém ven? Bola to pre HDD, ako Dave povedal? Stačí požiadať spôsobiť, že by bolo pekné vedieť, pre ostatných, že má nejaký problém, ako že
Old 6 novembra 2008, 04:01
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Kadejd View Post
Ermmm IVE pokúsili disk kontrolu, ermmm to bolo v poriadku na chvíľu (rovnako ako v týždni myslím), ale teraz jeho nevrátil zmrazené: (
Je možné váš HDD je na kahánku potom?

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc! Môj nový počítač Udržuje mrznúce! cheesepuff Všeobecné Hardware Chat 9 27 apríla 2009 08:56
No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my joeshcosmo Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 7 22. januára 2009 09:16
PC otázky zmrazenie Gerry Mac Všeobecné Hardware Chat 7 22. December 2008 16:17
Herné Problém: Počítač mrznúce Rude Všeobecné Hardware Chat 7 30. januára 2008 08:36
WMP je zmrazenie hore. Warrenisit Multimedia & Kodeky 2 21 januára 2008 12:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.