![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок мој проблем је у основи, кад сам се пријавити у мој рачунар праведан фреезес времена када ће се мењати на то, ја сам такође чуо један чудесан звук понекад кад се, ја немам појма шта тај проблем је ја могу само нагађати хард дриве , иве суђен полагање каблова и стављајући их у леђа, овај проблем почео се десило неколико дана пре, али није била као лоше, то ће се десити само једном или два пута, моћи било ко помоћ? Кадејд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли мишем замрзнути? Могао би да буде прегрејавања па проверите све своје фанове чак и за најмању количину прашине.
| |||
| |||
| Могло би се да је ваш регистар оштећен превише. Могу ли пробати са пријавом у безбедном начину рада? (Држите тастер Ф8 што покренете рачунар, све док не добијете текстуални мени, а затим изаберите Сафе Моде са мреже.) Ако сте мислили да се можете пријавити, а касније у ПЦ фреезес, онда би се могло много ствари, као што су прегрејавања, диск треба провера, итд Ако се можете пријавити у довољно дуго, право кликните на Ц: возити, Пропертиес, Тоолс, Диск Проверите и одабрати за исправку грешке у систему датотека, а затим поново покренете. Ако се можете повезати ваш диск у други ПЦ као роб (опрез! Мораш јумпер га!) Можете проверити да ли је, или ливе ЦД ће вам омогућити да покренете диск цхецк превише.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Хвала за помоћ: Д |
|
| |||
| |||
| Ерммм иве суђен диск цхецкинг ерммм је фино раде неко време (као што је недељу дана ја мислим), али сада својих отишао назад у смрзавања: ( |
|
| |||
| |||
| Јесте ли успети да се разврстати ваш проблем? Уас ит ХДД попут Даве је рекао? Само молба узрок било би лепо да зна за друге да има такав проблем |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Гаме Проблем: Рачунар Хладан | Руде | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 30 јануар 2008 08:36 |
| Умп је хладно горе. | Уарренисит | Мултимедија и кодеци | 2 | 21 јануар 2008 12:46 |
| Пц Хладан (наставак) | Даве8282ук | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 9 јануар 2008 05:28 |
| Видеос задржати замрзавање | торана9кс | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 20 децембар 2007 04:08 |
| Рачунар је хладно горе | ицзелион1 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 8 децембар 2007 19:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |