![]() |
|
| |||
| |||
| Benim sorun temelde bir Tamam, ne zaman benim bilgisayar sadece zaman öyle üzerinde değişir zaman donuyor, ben de bazen garip sesi duydunuz zaman da, ne bu sorunu sadece sabit sürücü tahmin olabilir hiçbir fikrim yok giriş , ive Kabloları yaptırmayı denedim ve bunları geri koyarak, bu sorun gün önce bir çift olması, ancak kötü değildi başlamış, sadece bir veya iki kez olur, herkes yardımcı olabilir? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fare dondurma mı? Böylece toz bile en küçük miktar için tüm fanları kontrol fazla olabilir.
| |||
| |||
| Bu, kayıt defteri de bozuk olabilir. Size giriş deneyebilir miyim güvenli modda? Olarak bilgisayar başlatıldığında kadar kısa menüsü (, F8 basılı tutun Ağ Desteği ile Güvenli Mod'u seçin.) Eğer, ancak daha sonra bilgisayar donuyor giriş yapabilirsiniz anlamına Eğer giriş yapabilirsiniz, sonra, disk, vb kontrol ihtiyaçlarını çok şey, bu tür aşırı olarak olabilir yeterince sağ tıklayıp C: sürücüsü, Özellikler'i Araçlar, Disk kontrol ve sistem hataları onarmak için dosyayı seçin, sonra yeniden başlatın. Bir köle olarak başka bir PC'ye sürücü bağlanabilir (Beware! Bunu atlamacı gerekir!) Orada, ya da bir canlı CD kontrol edebilirsiniz siz de bir disk sağlamasını sağlayacak.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Thanks for the help: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm ive, ermmm bir süre için iyi çalışan bir hafta i (gibi düşünün), ama şimdi diski kontrol çalıştı ve gitti geri donma için: ( |
|
| |||
| |||
| Size sorun çözülmek yönetmek mi? Dave HDD gibi oldu dedim? Sadece bu gibi bir sorunu var, diğerleri için bilmek güzel olurdu neden soruyorsun |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |