![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok моя проблема в основному, коли мені увійти в мій комп'ютер просто завмирає час буде відрізнятися від того, коли це відбудеться, я також почув дивний звук іноді, коли це відбудеться, я не знаю, що цю проблему я можу тільки здогадуватися жорсткому диску , Ive намагався з проводами, і покласти їх назад, цю проблему почали відбуватися кілька днів тому, але було не так погано, було б відбутися лише раз або два, може хто-небудь допомагати? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі миша заморозити? Може бути перегрів тому перевірте всі фанати, навіть найменша кількість пилу.
| |||
| |||
| Це може бути, що ваш реєстр пошкоджений теж. Чи можете ви спробуйте увійти в безпечному режимі? (Тримайте клавішу F8 як комп'ютер почне завантажуватися, поки ви не отримаєте текстове меню, потім виберіть Безпечний режим з підтримкою мережі.) Якщо ви маєте на увазі, що ви можете увійти в систему, але пізніше комп'ютер зависає, то воно може бути багато речей, таких як перегрів, диск вимагає перевірки, і т.д. Якщо ви можете увійти в досить довго, клацніть правою кнопкою миші диск С:, властивості, інструменти, диск Перевірити і вибрати відновлення помилок файлової системи, а потім перезавантажити. Якщо можна підключити диск до іншого комп'ютера як Slave (УВАГА! Ви повинні перемкнути його!) Ви можете перевірити його там, або жити CD дозволить Вам виконати перевірку диска теж.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за допомогу: D |
|
| |||
| |||
| Ermmm Ive намагався перевірки диска, ermmm вона працює штраф за якийсь час (наприклад, через тиждень я думаю), але тепер повернулися до заморожування: ( |
|
| |||
| |||
| Чи вдалося вам сортувати проблема Out? Чи було це на жорсткий диск, як Дейв сказав? Просто просять причини було б непогано знати для інших, що є проблеми, такі |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! My New Computer Keeps заморожування! | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 9 | 27 квітня 2009 08:56 |
| Ні мікрофона, немає звуку і XP заморожування Oh My | joeshcosmo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 7 | 22 січня 2009 09:16 |
| PC питання заморожування | Джеррі Mac | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 грудня 2008 16:17 |
| Ігрова завдання: Комп'ютерні Заморожування | Руда | Генеральний обладнання чат | 7 | 30 січня 2008 08:36 |
| WMP зависає вгору. | Warrenisit | Мультимедіа & кодеки | 2 | 21 січня 2008 12:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |